В момента разглеждате форума като гост , което ви дава ограничен достъп до теми,дискусии и други екстри.При безплатна регистрация в нашият форум ,ще имате възможноста да побликувате теми,да комуникирате с други потребители ,да отговаряте на постове , и достъп да нашите екстри . Регистрацията е бърза,лесна,проста и безплатна .
Ами защото явно си натиснала двапъти изпрати ... и затова ... понякой път така се бави и се бъгва ... споко .. нищо не е станало ... А като ти махнат гипса , ще ходиш ли на раздвижвания ?
Let's pray for all the lost children Just think of all the lost children, This is for all the lost children Wishing them well, and wishing them home.
Home with their fathers, Snug close and warm, loving their mothers I see the door simply wide open But no one can find thee ------------------------------------------------------------- За Ваньо...ще ми липсваш много,ще те помня винаги.Почивай в мир приятелю.
Може и от това да е.Ами не смятам да ходя,защото няма кой да гледа малкия,но пък засметка на това не съм си спряла ръката да я движа.Правя си упражнения самичка в къщи от сега,после ще му мислим.
Абе според мен ще е хубаво да се кансултираш точно какви опражнения да правиш ... и после само да отидеш да видят дали подвижноста на ръката е въстоновила нормалния начин на движение . Това е добре че я движиш и правиш упражнения така ще ти е по слесно да се адаптираш като ти махнат гипса . Надявам се много бързо да се възтановиш мила
Let's pray for all the lost children Just think of all the lost children, This is for all the lost children Wishing them well, and wishing them home.
Home with their fathers, Snug close and warm, loving their mothers I see the door simply wide open But no one can find thee ------------------------------------------------------------- За Ваньо...ще ми липсваш много,ще те помня винаги.Почивай в мир приятелю.
Регистриран на: Сря Яну 30, 2008 9:41 am Мнения: 606 Местоположение: в дълбоката провинция
Мале, вие наистина сте нощни... Марги, бухльо направо ти подхожда - той спи през деня... http://www.zoomania.org/content/view/2530/152/ И какво стана с прасето... Ще го ядем ли скоро Ама аз отказах свинското - само пилешко и риба... Направо скоро ще съм вегетарианец... Но пък слабея... И ще имам нужда от нов гардероб, че вече всички панталони ми се смъкват, а имат по 4 свивки... ама ще изчакам да се постопли - вече е късно да си подменям зимния гардероб!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения