В момента разглеждате форума като гост , което ви дава ограничен достъп до теми,дискусии и други екстри.При безплатна регистрация в нашият форум ,ще имате възможноста да побликувате теми,да комуникирате с други потребители ,да отговаряте на постове , и достъп да нашите екстри . Регистрацията е бърза,лесна,проста и безплатна .
Регистриран на: Сря Яну 30, 2008 9:41 am Мнения: 610 Местоположение: в дълбоката провинция
Здравейте, и от мен! Досега бяхме на плаж с децата. Голяма лудница. Малко съм поуморена от толкова много почивка. Вече 17 дни съм на море Довечера съм канена на кръчма - ще ми пеят на ухо Поздрави на всички! А и вече одъртях с още една година Да ви е сладко!
Много здраве ти желая от сърце и много любов.Всичко останало се постига . Да си изкараш весело празника и да се насладиш на пеенето на уше Чувала съм че е много готино
Аз пък си стоя втори ден в нас и си ближа раните от мойте глупави решения ... Неможете да си представите за какъв дискомфорт иде реч ... хем боли ,хем сърби ,хем гори ... Направо ужааааассс !!! Повече такива изпълнения няма правя ,че на закъчалката хич не е удобно да се спи Иначе нищо интересно няма за сега околко нас ....все едно и също ... Добре че са Боби и Венци ,да ни разнасят напред назад и да ни правят веселото че иначе устата ще ни залепнат...
При вас какво ново има ? Кой къде е на почивка за колко време ? Хайде отчетете се ...
Let's pray for all the lost children Just think of all the lost children, This is for all the lost children Wishing them well, and wishing them home.
Home with their fathers, Snug close and warm, loving their mothers I see the door simply wide open But no one can find thee ------------------------------------------------------------- За Ваньо...ще ми липсваш много,ще те помня винаги.Почивай в мир приятелю.
Регистриран на: Сря Яну 30, 2008 9:41 am Мнения: 610 Местоположение: в дълбоката провинция
Благодаря, Марги. Всъщност той беше в събота. Аз се къпах в три морета Егейско, Бяло и сега съм на Черно... Ама повече със снимки като се прибера. Изкарах невероятно любовно лято....
Let's pray for all the lost children Just think of all the lost children, This is for all the lost children Wishing them well, and wishing them home.
Home with their fathers, Snug close and warm, loving their mothers I see the door simply wide open But no one can find thee ------------------------------------------------------------- За Ваньо...ще ми липсваш много,ще те помня винаги.Почивай в мир приятелю.
Здравейте и от мен! Марги, благодаря за кафето! Аз да се похваля днес пих няколко глътки кафе - от месец се захранвам. Иначе е яко бач - замествам колежките и е гадост. След 20 дни море направо ми се вижда... Но почивката си е почивка - все още съм като в несвяст и живея с прекрасните спомени. Днес пак разглеждах снимките от почивката - 450 снимки Просто бях в рая. Това е най-хубавата ми отпуска! А и в добавка към нея ( защото ми беше подарък за РД), миналата неделя получих и подаръка си - лаптоп Някой много ме обича
Весе много се радвам че почваш вече да се захранваш с кафенце .Радвам се че отминават диетите и ограниченията . А колкото до почивката , напълно те разбирам . Кофти е да влезеш в ритъм след дълга почивка и особенно ако си бил на някое райско кътче .
И да ти е честит лаптопа . Да си го ползваш със здраве и да ти върши много работа.
Малкия как е ? Как преживява първата ваканция? Имахте ли задачки за през лятото ?
Добро утро! Малко ми е трудно с клавиатурата - малък лаптоп е. Малкият е добре (да чукнем на дърво) - добре му се отрази ваканцията, накрая нямаше търпение да се прибере вкъщи при играчките си Слуша ме много - на морето бяхме сами без тати, направо не разбирах, че съм с дете! Заслужава много подаръци! Бяхме с него във Варна! Водих го до планетариума, но изобщо не бяхме впечатлени - лекцията беше от преди 30 години най-малко, скучна.. Видях се с Блонди и Иванилус. Ударихме едни хора, едни кючеци! А преди това със съпруга ми бяхме в Сарти - на средния пръст Ситония на Халкидики, точно срещу носа на Атон. Там е невероятно- има страхотни плажове, няма лудница, тихо, спокойно, водата е невероятно чиста. Особено водата на Портокаловия плаж! Бистра, все едно чешмяна... , разходихме се до носа на полуострова до Порт Корфу. На връщане минахме през Аспровалта - много хубав голям плаж. Та там се топнах и в Бяло море. Спряхме в Кавала - там водата е по-мътна, качихме се горе до крепостта - не бях впечатлена. Иначе Кавала ме впечатли с малките тесни стръмни улици... За втори път ходим в Гърция тази година с колата и съм възхитена от пътищата им, от това, че всичко е направено за туриста. Та това беше като меден месец... А после тати ни закара на Черно море - там пък като почнахме от плажа в Бяла та чак до плажа на Тузлата ходихме. Най-ми хареса плажът в Кранево. Вече нахвърлях черновата за партито за рожденния ден на дечко и лека полека започвам подготовката. След почивката направо летя - идеите просто извират с такава лекота. Сякаш се събудих от кошмара и пак съм си аз. Събирам информация и за друго събитие, но за това друг път, че много се олях с писането
Добро утро, момичета! Аз да се похваля - цъфна ми китайската роза - след 5 години без цвят!!! Вече се чудех дали да не я ракарам! Това е на хубаво в нашата къща! Всички само ходим да се радваме на розово-цикламения цвят. А на малкия му се клатят две зъбчета - феята на зъбките ще ни посети. Това ме накара да потърся тази приказка, но нищо не открих в нета. Попадало ли ви е нещо?
Здравейте и от мен! аз съм почивка - още два дни. За капак дечко е болен - задръстен и покашля. Засега се оправяме без доктор. Надявам се да го задържа. На компа рядко сядам - нали сме вече ученици и не ми остава време дори да си видя пощата. Но се налага, че правя подготовка за РД. И правя едни маски на фотошопа. А трябва да направя и поканата. Марги, оправяй се по-бързо, мила! Ние сме на гаргара от лайка, чай от бъз, шипка и липа с мед, прясно мляко с мед, инхалации с лайка и сода. Снощи спа спокойно, нямаме хрема, но нямаме и нос Ако го задържа така, ще е добре.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл