В момента разглеждате форума като гост , което ви дава ограничен достъп до теми,дискусии и други екстри.При безплатна регистрация в нашият форум ,ще имате възможноста да побликувате теми,да комуникирате с други потребители ,да отговаряте на постове , и достъп да нашите екстри . Регистрацията е бърза,лесна,проста и безплатна .
Хайде нов месец нова тема Започвайте лудото писане Как се подготвяте за празниците ? Какво купихте на близките за Коледа и Нова година ?
Аз още нищо не съм планувала и не съм купувала , обаче като се замисля какво ме чака, чак не ми се почва . Вечна е идилията на кой какво ще му хареса като подарък, а за капак майка ми е рожденничка на 23-ти декември Направо откачам, като дойде това време
Let's pray for all the lost children Just think of all the lost children, This is for all the lost children Wishing them well, and wishing them home.
Home with their fathers, Snug close and warm, loving their mothers I see the door simply wide open But no one can find thee ------------------------------------------------------------- За Ваньо...ще ми липсваш много,ще те помня винаги.Почивай в мир приятелю.
Да ви се оплача момичета тая вечер какво ни се случи . Прозореца на кухнята падна барабар с касата и в момента имам една огромна дупка в кухнята зееща голям съм балък Успяхме да приковем едно парче плат за да не зее така . Но остава въпроса какво ще правим о т тук нататък .... хазяйката каза че ще идва утре да види какво е станало и да говорим какво да правим . Само се тревожа да не завали че какво ще правя незнам . А една певеце дограма нестава за 1 ден и направо главата ми ще гръмне И единственото нещо което ми се върти в главата е - "ами ако бях на печката да готвя нещо ? "
Let's pray for all the lost children Just think of all the lost children, This is for all the lost children Wishing them well, and wishing them home.
Home with their fathers, Snug close and warm, loving their mothers I see the door simply wide open But no one can find thee ------------------------------------------------------------- За Ваньо...ще ми липсваш много,ще те помня винаги.Почивай в мир приятелю.
Малииии ко ма напрай тииии Как тъй ще падне прозореца бе..ауууууууу!!! Дано да е нямало никой отдолу..че не ми се мисли На нас веднъж ни се случи същото нещо..беше станало течение ..някой беше отворил входната врата едновременно терасата беше отворена и прозореца в хола и така ...прозореца в кухнята бау! и падна ...впрочем се строши и падна от осмия етаж...аз забравих на кой живеете вие изглежда доста на високо.. Дано всичко се оправи бързо
_________________ Рискът на женитбата е в това, че се жениш за обаяние, а трябва да живееш с характер!
Регистриран на: Сря Яну 30, 2008 9:41 am Мнения: 606 Местоположение: в дълбоката провинция
Добро утро, момичета! Ето ви по-едно кафе след Никулденския шаран Марги, какво стана с прозореца? Оправихте ли го? Видя ли рецептата за шарана? Какво сготвихте вчера за празника? Стягате ли се за Коледните празници? Аз във вторник ще ходя на shopping
Здравейте Как сте ? Какво си правите ? Ели миличко на на 14тия етаж сме ... и той прозореца падна навътре защото се отваря на вътре .... все още чакаме да донесат дограмата ... вятър студ ... добре че ми се затварят плътно вратите на стаята че иначе ще пукнем от студ ... Вие как сте с Мими ? Готвите ли се за рожден ден .... ?
Весе миличка ти как си ? До кога си вкъщи ? Как се готвиш ти за празниците ? Аз видях рецептата обаче не правих шаран щото не остана време . Но мойто каза че сега в неделя ще вземе и ще наготвя и ще ти пиша как съм се справила А колкото до шопинга ,аз мисля утре да се поразходя да огледам какво що има в магазините . Но нещо гледам цените са в небесата ... и мисля да взема по нещо дребно на всеки ...
А и забравих най важното да кажа ... свекървата пак е тук
Добро утро мили мои!!Ето, че и аз намерих време, докато мама е до болницата да драсна някой ред. Не писах толкова време ,защото имах доста проблеми Майка ми си счупи крака и й правиха операция, преди това аз имах проблеми с бъреците и т.н. , абе живот ли бе да го опишеш, но да се надяваме, че скоро всичко ще е под контрол и кака Блонди ще е тук с вас!! Не съм ви забравила, целувам ви и ви прегръщам силно!!!
Здравейте милички сладички ! Как сте ? Какво си правите? Аз имах гости пак ... и днес си замина любимата свекърва .... и пак ще се връща другата седмица
Оххх Петенце и на тебе миличка ти се е събрало много ... Повелавам ти да имаш сили да издържиш на напрежението
Весеееее ... де се загуби пак . Какво стана със шопинга
Регистриран на: Сря Яну 30, 2008 9:41 am Мнения: 606 Местоположение: в дълбоката провинция
Напазарувах, Марги... Остана само подаръкът за гаджето на сестра ми. Иначе взехме на всички. И най-вече за дечко. Остана още нещо да взема на мъжа ми и съм готова. Трябва да ги опаковам. Направих коледна картичка с дечко за всички... И трябва да дам във фотото да ги изкарат... И съм готова!
Аууу Весеее ... лигите ми потекаха ... Благодаря ти за почерпката ... Как си ти ?? Какво си правите ? Аз днес вече съм официално болна температура ,кашлица , гърлото ме боли и се чувствам като парцал. И за капак нямаме вода днес ... вкъщи е кочина ,ама въобще не ми пука .. когато дойде ще чистя .
Да не чуе лошото - по-добре, ама още пазя строга диета. Наблягам на плодовете и соковете и много внимавам, трябва да устискам до февруари без проблеми. Зорът ще са празниците. Мислех да отидем с малкият на юг, ама май ще пропуснем - с тези размирици, не е за ходене... Страшничко си било.
Купон,хубаво звучи Веси,ама аз сега съм Днес мъжо влезе в БГ,но само до Свиленград и пак го изпратиха обратно за Италия.Може и да не успее да се прибере за Коледа. Пусти пари ,развалят всичко.Една Коледа има в годината и тогава може да не сме заедно. И сега сама ще ходя да си купя елхичка и да правя подарък за детето....сама...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения