В момента разглеждате форума като гост , което ви дава ограничен достъп до теми,дискусии и други екстри.При безплатна регистрация в нашият форум ,ще имате възможноста да побликувате теми,да комуникирате с други потребители ,да отговаряте на постове , и достъп да нашите екстри . Регистрацията е бърза,лесна,проста и безплатна .
Така е мила, така е. Наистина ми е мъчно като за близък. Тегаво ми е Но трябва да сме радостни, че такъв човек се е родил и сме имали възможност да му се радваме. Винаги ще го обичаме
Много си права ... И аз така мисля ... и това и правя ...смъкнах си всички негови клипове днес и сега си ги гледам и му се радвам Яд ме е на ония клявки в другия форум (после ще ти кажа защо не назовавам форума) че днес се скъсаха да плюят по него и нас . Излязахме всякакви ... от психично разтроени ,до некъдърни съпруги и майки ... и ще ги ... и в този ред на мисли се сещам за "Leave me alone" . http://www.youtube.com/watch?v=DLKrvl5Tnzo
Но да са живи и здрави неискам и тук да им говорим простащината...
Let's pray for all the lost children Just think of all the lost children, This is for all the lost children Wishing them well, and wishing them home.
Home with their fathers, Snug close and warm, loving their mothers I see the door simply wide open But no one can find thee ------------------------------------------------------------- За Ваньо...ще ми липсваш много,ще те помня винаги.Почивай в мир приятелю.
Let's pray for all the lost children Just think of all the lost children, This is for all the lost children Wishing them well, and wishing them home.
Home with their fathers, Snug close and warm, loving their mothers I see the door simply wide open But no one can find thee ------------------------------------------------------------- За Ваньо...ще ми липсваш много,ще те помня винаги.Почивай в мир приятелю.
Заглавие: Re: Michael Jackson! Един велик човек ...
Публикувано на: Пон Юли 06, 2009 10:50 am
Здравейте, тук съм !
Ето и нещо от мен, актуално за този момент
Another day has gone I'm still all alone How could this be You're not here with me You never said goodbye Someone tell me why Did you have to go And leave my world so cold
Everyday I sit and ask myself How did love slip away Something whispers in my ear and says That you are not alone For I am here with you Though you're far away I am here to stay
But you are not alone For I am here with you Though we're far apart You're always in my heart But you are not alone
Michael Jackson - You Are Not Alone http://www.youtube.com/watch?v=ggxhLyongE8 Клои мила изпревари ме , тъкмо за тази песен си мислех и си я пуснах и реших да я споделя с вас ...
Заглавие: Re: Michael Jackson! Един велик човек ...
Публикувано на: Пон Юли 06, 2009 9:21 pm
Хайде и аз тук. Привет! Само да ви кажа да не се връзвате на нещата в другия форум. НА мен не ми пука. Пиша си каквото мисля и който иска да се подиграва. Всеки в крайна сметка си има някакъв идол /ако няма - много лошо за него/ и ако искам ще рева, ако искам ще истерясвам, ако искам ще седя и гледам тъпо Защо сме такива хората не знам. Ясно е, че странностите на другите няма как да разберем, ама малко тактичност не е излишна. Поздрави
Хайде и аз тук. Привет! Само да ви кажа да не се връзвате на нещата в другия форум. НА мен не ми пука. Пиша си каквото мисля и който иска да се подиграва. Всеки в крайна сметка си има някакъв идол /ако няма - много лошо за него/ и ако искам ще рева, ако искам ще истерясвам, ако искам ще седя и гледам тъпо Защо сме такива хората не знам. Ясно е, че странностите на другите няма как да разберем, ама малко тактичност не е излишна. Поздрави
Много добре казано Анна
Добре дошла
И аз съм на мнението че можеха да не нападат но както казах и на другите ... всеки е може да бъде "мъж" пред монитора и да се прави на отворен и да избива комплекси по този начин . Мен това ме дразни ,че са се събрали 15-20 овце и само блеят , но пак казвам да са живи и здрави ... затова има и други форуми за да се избяга от тях.
Желая на всички приятно прекарване тук и ако искате спокойно си канете в темата приятели и познати .
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения