В момента разглеждате форума като гост , което ви дава ограничен достъп до теми,дискусии и други екстри.При безплатна регистрация в нашият форум ,ще имате възможноста да побликувате теми,да комуникирате с други потребители ,да отговаряте на постове , и достъп да нашите екстри . Регистрацията е бърза,лесна,проста и безплатна .
Заглавие: Re: Michael Jackson! Един велик човек ...
Публикувано на: Чет Юли 09, 2009 5:45 pm
Здравейте! Радвам се, че ви открих и че мога да споделя моята болка с вас. Тъжно ми е и преживявам загубата на Майкъл като лична. Не мога да я опиша с думи, но знам, че разбирате.
Много ми харесва заглавието на темата. Защото Майкъл не е само творец и музикант. Той е Човек с голямо сърце. Прекланям се пред неговата духовност и благородство.
Ще се радвам тук да намеря приятелска атмосфера и да споделяме заедно красотата на творчеството на този Велик музикант.
Публикувано на: Пет Юли 10, 2009 6:54 pm
Здравейте, момичета!
Специална благодарност към Маргарет за отправената покана да се присъдения към темата.
Изчетох какво сте изписали, но все още нямам сили да се включа. Продължава да ми се струва нереално това, че него вече го няма.
Благодаря ви, че ви има, с някои от вас се "познаваме" виртуално, с други ще ми бъде приятно тепърва да споделяме мисли и емоции свързани с легендата Майкъл.
_________________ If You Wanna Make The World A Better Place Take A Look At Yourself And Then Make A Change
Радвам се да те видя тук . Повечето от нас се чувстват така.. не си сама
Аз да кажа само на всички ,че няма да пиша повече в другата тема . Всички много издребняха и вече ме дразнят с това че кой какво бил казал и кой какво обеснявал пък никой не четял.Особенно вчера се издразних че не само мен но и по принцип подминават много хора и не им обръщат внимание какво са казали или споделили. Та.. исках да кажа че аз ще съм тук , който иска е добре дошъл. Моля ако имате някакви въпроси към мен свързани с форума или темата не се страхувайте да питате .
Let's pray for all the lost children Just think of all the lost children, This is for all the lost children Wishing them well, and wishing them home.
Home with their fathers, Snug close and warm, loving their mothers I see the door simply wide open But no one can find thee ------------------------------------------------------------- За Ваньо...ще ми липсваш много,ще те помня винаги.Почивай в мир приятелю.
Let's pray for all the lost children Just think of all the lost children, This is for all the lost children Wishing them well, and wishing them home.
Home with their fathers, Snug close and warm, loving their mothers I see the door simply wide open But no one can find thee ------------------------------------------------------------- За Ваньо...ще ми липсваш много,ще те помня винаги.Почивай в мир приятелю.
Публикувано на: Съб Юли 11, 2009 11:28 am
sivanova написа:
http://www.mp3.bg/news/4461.html
sivanova, благодаря ти за този линк. Беше ми и интересно и тъжно да разбера, че Майкъл и Фреди са работили заедно. Страхотен дует са - лиричният тембър на Майк и титаничното гласище на Фреди.
Само дето за пореден път журналистите си смучат от пръстите с непроверена информация - парчето "State of Shock" е дует на Майкъл с Мик Джагър от далечната 1984, тогава песента е хит от репертоара на Тhe Jacksons.
Много ми е тъжно, но вече не плача. За мен той беше не само идол от сцената, но и духовен водач. Докато дишам ще продължавам да следвам това, в което той вярваше и искаше и ние да повярваме - да бъдем добри, да бъдем човеци (без цвят и религия), да няма страдание, да пазим нашият дом Земята и най-вече - да направим така, че да няма сълзи в детските очички.
_________________ If You Wanna Make The World A Better Place Take A Look At Yourself And Then Make A Change
He gives another smile, tries to understand her side To show that he cares She's consumed with everything that's been goin' on She says
[Chorus] Whatever happens, don't let go of my hand
Everything will be alright, he assures her But she doesn't hear a word that he says Preoccupied, she's afraid Afraid that what they're doing is not right He doesn't know what to say, so he prays Whatever, whatever, whatever
[Chorus] Whatever happens, don't let go of my hand Whatever happens, don't let go of my hand Whatever happens, don't you let go of my hand
Don't let go of my hand Don't let go of my hand
He's working day and night, thinks he'll make her happy Forgetting all the dreams that he had He doesn't realize it's not the end of the world It doesn't have to be that bad She tries to explain, "It's you that makes me happy," Whatever, whatever, whatever
[Chorus] Whatever happens, don't let go of my hand Whatever happens, don't let go of my hand Whatever happens, don't let go of my hand Whatever happens, don't you let go of my hand
Whatever happens, don't let go of my hand Whatever happens, don't let go of my hand Whatever happens, don't you let go of my hand
Публикувано на: Чет Юли 23, 2009 6:52 pm
Новак
На 25.07.2009г от 18.00ч в поне 3 града - София пред театър "Иван Вазов",във Варна пред Фестивалния комплекс,в Пловдив - в градинката пред Централна поща ще се съберат всички онези,които искат да засвидетелстват признанието и любовта си към своя идол.Ще пуснат балони,за да се присъединят към идеята на негови фенове от Беларус.Информацията вече почти седмица се разпространява.
Всеки,който има желание може да се присъедини.Балоните трябва да са с хелий,но може към тях да бъдат завързани и обикновени.Можете да напишете своето послание върху тях.
Нека наистина да покажем какво е Майкъл за нас!
_________________ The King of Pop passes from this world but his legacy will live forever!!!
Публикувано на: Пет Юли 24, 2009 3:18 pm
Здравейте, милички Нямах достъп до моя си комп дълго време, но ето, че пак съм с вас! Mъката ми по Майкъл е неутешима, дълго време работих над този wallpaper (само, докато го гледам усмихнат ми става по-леко), който искам да споделя с вас! Дано Ви хареса - форматиран е точно за А4, аз си го принтирах и си го закачих вкъщи Искам да си имам едно кътче само за него!!!
Моля милата модераторка да намали изображението, че не ми е ясно как става а аз ще сложа и линк с реалния му размер
Michael Jackson Dance Tribute - STOCKHOLM Браво на тези младежи ... накефиха ме супер много ... жалко че в БГ никога неможе да се организира такова нещо ... А има и такива направени вече в Хонг Конг и Тайван ...
По късно ще ви пиша че съм малко заета ... Вие къде се губите ?
Публикувано на: Вто Авг 04, 2009 8:53 pm
Margaret това, което шведите направиха в Стокхолм, ми напълни душата! Мисля си, че с добро желание и малка организация може и българските фенове да засвидетелстват почит със същия успех (чета в други форуми как все подпитват няма ли да има нещо на 29/08, но както винаги никой не поема инициативата да се заеме.) Жалко, много жалко, че все чакаме някой друг да свърши работата. Откровено казано ако бях в България щях да го направя.
Аз следя с интерес какво се случва с попечителството над дечицата.
Ставам все по-тъжна, поне засега приказката, че времето лекува, не е в сила за мен. Сънувам го 2-3 пъти седмично, говорим си, спокоен и свенлив е в съня ми, какъвто беше всъщност. За съжаление, когато се събудя, не помня нищо от дългите ни разговори, само тъгата и празнотата в делника ми остават. Ако има как няма да се събуждам...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения