В момента разглеждате форума като гост , което ви дава ограничен достъп до теми,дискусии и други екстри.При безплатна регистрация в нашият форум ,ще имате възможноста да побликувате теми,да комуникирате с други потребители ,да отговаряте на постове , и достъп дo нашите екстри . Регистрацията е бърза,лесна,проста и безплатна .
Светът изгуби един велик иноватор,човек,музикант , легенда , кралят на поп-а . Поклон пред паметта му
Пускам тази тема ,защото в един друг форум се наслушах на нападки и глупости . Предпочетoх да се приютя в моя форум и да си скърбя сама от колкото да слушам простащините на останалите. Всеки фен на Майкъл е добре дошъл. Но предопреждавам още в самото начало на темата , който няма какво да каже хубаво по-добре да си замълчи от колкото да ми създава работа да го баннвам и да трия мнения.
Заглавие: Re: Michael Jackson! Един велик човек ...
Публикувано на: Нед Юли 05, 2009 10:26 pm
Ето ме Много ти благодаря - хубаво е да зная, че не ме мислят за луда фанатичка До скоро
П.С. Няма нищо миличка - малко се обърках и пейстнах неправилно, но веднага се поправих Ама и да се наложи някой път нещо - няма никакъв проблем Няма да затормозяваме отварянето на страничките, я
Заглавие: Re: Michael Jackson! Един велик човек ...
Публикувано на: Нед Юли 05, 2009 10:36 pm
Така е мила, така е. Наистина ми е мъчно като за близък. Тегаво ми е Но трябва да сме радостни, че такъв човек се е родил и сме имали възможност да му се радваме. Винаги ще го обичаме
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения