В момента разглеждате форума като гост , което ви дава ограничен достъп до теми,дискусии и други екстри.При безплатна регистрация в нашият форум ,ще имате възможноста да побликувате теми,да комуникирате с други потребители ,да отговаряте на постове , и достъп дo нашите екстри . Регистрацията е бърза,лесна,проста и безплатна .
С моя съпруг сме женени от 1 година , имаме едно загубено бебче .
Опитваме се от началото на септември ,но до сега резултат няма.
Пожелавам от цялото си сърце успех на всички които като нас жадуват за едно малко човече което да усмиля живота им.
_________________ За Ваньо...ще ми липсваш много,ще те помня винаги.Почивай в мир приятелю.
Вие само работете по въпроса без много да мислите за това пък то ще си дойде когато му е време .
Ние работихме по въпроса 9м. и когато си казах, че има време и когато стане тогава, чудото стана . Дано съвсем скоро да ни зарадваш с хубава новина .
Между другото днес би трябвало лелката да ме посети ама нямам никакви признаци за това . Ама пак в моя случей нищо не означава с моя нередовния цикъл е така
_________________ За Ваньо...ще ми липсваш много,ще те помня винаги.Почивай в мир приятелю.
Миличка силно те и ще видиш,че много скоро ще ни зарадваш с хубава новина!!! Има едни таблетки Клостилбегит,знам че се използват нещо като инвитро оплождане,защо не ги косултираш с лекарката си.Аз съм ги пила и с на 2-я месец вече бях с надут корем
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения