В момента разглеждате форума като гост , което ви дава ограничен достъп до теми,дискусии и други екстри.При безплатна регистрация в нашият форум ,ще имате възможноста да побликувате теми,да комуникирате с други потребители ,да отговаряте на постове , и достъп дo нашите екстри . Регистрацията е бърза,лесна,проста и безплатна .
Аз моята не съм я смъквала от когато си загубих един пръстен , иначе преди я махах .
Моя мъж пък немога да го накарам да я махне .... ходи с нея на работа и я е одрал и ужулил и прилича на гъз вече ама я носи .
_________________ За Ваньо...ще ми липсваш много,ще те помня винаги.Почивай в мир приятелю.
Регистриран на: Сря Яну 30, 2008 9:41 am Мнения: 616 Местоположение: в дълбоката провинция
Нося я. Е, моето не е точно халка, а с камъчета е. Махнах я само в последните месеци на бремеността эи в началото като се роди малкия - беше ме страх да не го одера. Иначе съпругът ми не я носи - забранено им е. Слага го - пръстенът и неговото не е халка, на хубави поводи.
Аз я носих до последните месеци на бременността,но от тогава не мога да я сложа не ми става вече ,дано някой ден успея.Иначе мъжът ми я носи постоянно,както каза и Марги не я сваля никъде одрана е,но я носи .
Никога не съм я махала. Слава богу че и през двете бременности можех да я движа на пръстта си /е в болницата карат да се махат бижутата само тогава май/, а за безкрайно мое изумление все още даже и след 7 години съпругът ми не я е свалял просто ..... понякога на шега опитвам да му кажа но .... реакцията е мигновенна. Аз си се гордея с халката. Дано и така да си остане за дълго време.
Ние нямаме брак,но с удоволствие бих си носила халката,за мъжът ми,така ще си го наричам, не съм сигурна,че ще я носи.За 8 март тази година,той ми подари годежен пръстен,не го свалям от ръката си.Златен е,а аз най-харесвам злато.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения