В момента разглеждате форума като гост , което ви дава ограничен достъп до теми,дискусии и други екстри.При безплатна регистрация в нашият форум ,ще имате възможноста да побликувате теми,да комуникирате с други потребители ,да отговаряте на постове , и достъп дo нашите екстри . Регистрацията е бърза,лесна,проста и безплатна .
People stop fighting Angels are crying We can be better Love is the answer
Search inside Are there any more tears to cry (Don't you wonder why?) Why you feel so alone All against the world (World... World...) Search back time When you used to sing alone (To the music of your soul) Song of faith you can change It'not too late
Search inside Are there any more tears to cry (Don't you wonder why?) Why you feel so alone All against the world (World... World...) Search back time When you used to sing alone (To the music of your soul) Song of faith you can change It's not too late
Love is the answer!
Morandi - Angels Превод
Ангели
Хора, спрете да се карате Ангелите плачат Можем да сме по-добри любовта е спасението
Потърси в себе си останали ли са ти още сълзи? Не се ли питаш защо? Защо се чувстваш сам на света? Припомни си времето когато пееше песента на душата си. Все още не е късно да запееш песента на вярата.
Хора, спрете да се карате Ангелите плачат Можем да сме по-добри любовта е спасението
Потърси в себе си останали ли са ти още сълзи? Не се ли питаш защо? Защо се чувстваш сам на света? Припомни си времето когато пееше песента на душата си. Все още не е късно да запееш песента на вярата.
_________________ За Ваньо...ще ми липсваш много,ще те помня винаги.Почивай в мир приятелю.
страхотна песен , невероятен е тоя Серж ! / за тези които не знаят Серж е вокалист на System of a Down и скоро пусна солов албум ,ако има някой заинтересуван мога да ви кажа от къде да си го смъкнете с отлично качество :) /
_________________ За Ваньо...ще ми липсваш много,ще те помня винаги.Почивай в мир приятелю.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения