В момента разглеждате форума като гост , което ви дава ограничен достъп до теми,дискусии и други екстри.При безплатна регистрация в нашият форум ,ще имате възможноста да побликувате теми,да комуникирате с други потребители ,да отговаряте на постове , и достъп дo нашите екстри . Регистрацията е бърза,лесна,проста и безплатна .
Ха сега да видим кой какво готви !
Искам подробни рецепти че да мога да крада
Аз предималко правих понички ,ама рецепта немога да ви дам защото е фикс и само добавям вода и едно яйце и пържа . Такива фиксове можете да намерите в кауфланд . Има за палачинки ,понички , бухти и др .
_________________ За Ваньо...ще ми липсваш много,ще те помня винаги.Почивай в мир приятелю.
Регистриран на: Сря Яну 30, 2008 9:41 am Мнения: 616 Местоположение: в дълбоката провинция
Поздравления за темата! Покажи снимка на фикса Много съм лоша, но не пазарувам в Кауфланд.
Днес ще ходим на пикник и затова съм приготвила пилешки пържолки за скара. Сега си почиват в малко олио и чакат да ги понесем към полянката и да ги пекнем на огън... С малко салатка и биричка... ОГЛАДНЯХ!
Вчера бях ме на свински шишчета и затова днес сме на тиквички с чеснов сос и шопска салатка!! А мама ще си прави тиквичките на плоча,за да не яде пържено!!!
Ами режа тиквичките и имам специална скара,която е като плоча,чеки ще я снимам да ти я покажа и ги нареждам там и готово.Стават муцка,е малко хрупат,но пак са вкусни!!!А за изчезването няма как да стане скоро време,т.к. все още съм си дебелана!!!
Регистриран на: Сря Яну 30, 2008 9:41 am Мнения: 616 Местоположение: в дълбоката провинция
Съжалявам, но забравих да снимам кошничките Иначе моите са обърнати обратно на картинката от препратката и ги украсих с цветенце от домат.
А днес ще готвя пиле с ориз и гъби.
Току-що сготвих Крокети от макарони.
Рецептата взех от едно списание - 1/2 кг макарони се сваряват в подсолена вода и се отцеждат и наразват на ситно. Прибавя се ситно нарязана ъ300 гр шунка, 250гр настърган кашкавал, едно цяло яйце и два жълтъка. Сместа се разбърква добре. С намокрени ръце се оформят топки. Овалват се двата разбити на сняг белтъка и след това в сухар. Изпържват се в силно нагорещено олио.
Забележка към списанието - сместа ми не стана еднородна и трудно оформих кюфтетата. Следващият път ще пробвам да запека сместа във фурна, което ме подсеща, че някой готви вкусни макарони с мляно месо на фурна :mrgreen:
Здравейте и от мен, момичета! Аз сготвих оня ден пиле с картофи на фурна с лимонов сок - пиленцето го оваляхме в горчица, малко сол, пипер, картофките с малко сол, чубричка, накрая малко масълце и се залива всичко, както е в тавата с лимонов сок. Става просто:qm . Сега отивам да готвя пак, че утре нема к'во да се яде, мисля нещо доста калорично - макарони заляти с готварска сметана, запържено беконче, настърган кашкавал. Всичко това се омесва с макароните и се запича във фурната. Ближете пръсти после. Нямам снимки, но ще пратя после.
Макароните ще ти ги сготвя като дойдеш, ще сготвя от тях и на момичетата. Хайде сега наздраве на всички, отивам да се разхладя с биричка и да сготвя, че мъжа нема к'во да яде утре, пък аз съм до късно на работа!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения