В момента разглеждате форума като гост , което ви дава ограничен достъп до теми,дискусии и други екстри.При безплатна регистрация в нашият форум ,ще имате възможноста да побликувате теми,да комуникирате с други потребители ,да отговаряте на постове , и достъп дo нашите екстри . Регистрацията е бърза,лесна,проста и безплатна .
Заглавие: макарони с калцано/мляно месо–"пастицио"
Публикувано на: Вто Юни 24, 2008 9:58 pm
Сваряваме макаронките. Запържваме лук, слагаме кълцаното месо, запържваме я и него и угасяме с 1/2ч. червено вино, след като поизври винцето слагаме консерва доматен сок - гъст и оставяме да поври, като стане готово го омесваме с макароните, слагаме малко и настърган кашкавал. Поставят се в тавичка, след това се прави бешамелов сос и се залива. Запича се във фурната.
КАЛИ САС ОРЕКСИ! Сиреч Добър апетит!
Аз след малко мисля да правя пиле в торбичка .
В случая бутчета пилешки и картофки мънички ги овалвам в подправки /червен пипер ,сминдух,черен пипер и мъничко чубрица и олио / ,слагам в торбичката и в тавичка слагам една чаша вода и мятам във фурната за 1 час .Като се спука торбичката са готови .
После ще снимам и ще покажа
_________________ За Ваньо...ще ми липсваш много,ще те помня винаги.Почивай в мир приятелю.
и аз често готвя "нищо",ама тази вечер мъжо се прибира и съм направила заешка кавърма ,той не е по десертите но има крем,има и грозде,най-вече има биричкаааа
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения