В момента разглеждате форума като гост , което ви дава ограничен достъп до теми,дискусии и други екстри.При безплатна регистрация в нашият форум ,ще имате възможноста да побликувате теми,да комуникирате с други потребители ,да отговаряте на постове , и достъп да нашите екстри . Регистрацията е бърза,лесна,проста и безплатна .
Регистриран на: Съб Май 17, 2008 10:04 am Мнения: 12 Местоположение: У градо ... или по-скоро в най-голямото село.
Записвам се първа. Аз съм бъдеща мама, чакаща рожбата си в края на Юли месец. И вече нямам никакво търпение да дойде момента, в който ще гушна детето си.
Само да ми е живо и здравичко.
Регистриран на: Съб Май 17, 2008 10:04 am Мнения: 12 Местоположение: У градо ... или по-скоро в най-голямото село.
Мерси, милички.
Много сме щастливи. От миналия вторник сме си вкъщи
и сме много доволни. С Лора се кърмим и всички сме доволни, голяма ми
е лакомничка.
Регистриран на: Сря Яну 30, 2008 9:41 am Мнения: 560 Местоположение: в дълбоката провинция
Честито бебче и от мен! Преди много, много години в училище имахме НВО - начално военно обучение. Влиза полковникът, който ще ни преподава и се представя: " Аз съм... На 18.07 са родени двама велики мъже - Васил Левски и аз"! И аз вдигам ръка от последния чин " И аз". Пожелавам на малката Лора да бъде много здрава и много щастлива и да достига с лекота мечтите си!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения