В момента разглеждате форума като гост , което ви дава ограничен достъп до теми,дискусии и други екстри.При безплатна регистрация в нашият форум ,ще имате възможноста да побликувате теми,да комуникирате с други потребители ,да отговаряте на постове , и достъп дo нашите екстри . Регистрацията е бърза,лесна,проста и безплатна .
Регистриран на: Сря Мар 05, 2008 8:43 am Мнения: 23 Местоположение: Разград
И аз съм съгласна с теб, Миме, но от друга страна мечтата на всяка жена е да се види в бяла рокля. Аз съм решила като дойде това време само да я облека. Да ми мине мерака.
_________________ Най - гадното нещо в живота е да останеш сам със себе си и да не откриваш смисъл да продължиш напред!!!!
аз да си призная честно пък тайничко искам да се омъжа просто смятам,че всяка жена иска да се види в бяло,но както казва Марго доста парички трябват,а пък ако ще е да е все пак и така с мъжо все отлагаме ли отлагаме и така вече 6 години
та аз съм за браковете ,не че ако се омъжиш ще се обичате повече,но това си е вече законно както се казва
Регистриран на: Сря Яну 30, 2008 9:41 am Мнения: 616 Местоположение: в дълбоката провинция
Твърдо против сватбите по "нашенски"! Излишен разход, малки приходи ! А в бяло можеш да се облечеш винаги.Всъщност не си падам много по бялото . На сватбата си бях със тъмно лилава къса пола и горно на бял фон сини и лилави рози. Бяхме общо 11 човека.
За брака съм на особено мнение. За мен един подпис не променя нищо в отношенията между двама души. И сериозно се замислям за следбрачен договор. Нещата трябва да са ясни предварително, да не си правим мръсно накрая!
Иначе искам църковен брак - да го тормозя и горе на небето , ама той не се дава!
Твърдо против сватбите по "нашенски"! Излишен разход, малки приходи ! А в бяло можеш да се облечеш винаги.Всъщност не си падам много по бялото . На сватбата си бях със тъмно лилава къса пола и горно на бял фон сини и лилави рози. Бяхме общо 11 човека. За брака съм на особено мнение. За мен един подпис не променя нищо в отношенията между двама души. И сериозно се замислям за следбрачен договор. Нещата трябва да са ясни предварително, да не си правим мръсно накрая! Иначе искам църковен брак - да го тормозя и горе на небето , ама той не се дава!
Абсолютно съм сагласна с тебе ..... много добре казано
_________________ За Ваньо...ще ми липсваш много,ще те помня винаги.Почивай в мир приятелю.
Аз също бях против и до последно се дърпах. Живеехме заедно от доста време, забременях и моето момче ми наду главата с повтаряне за сватба. Бяхме сгодени и на мен това ми стигаше. Като си помислех за целия цирк, който се предполагаше около една сватба, направо ми се гадеше. Мрънка ми доста време и накрая аз, за да го стресна отидох и записах час в съвета за след две седмици. А той само каза:" Сигурна ли си, че няма да размислиш до тогава, трябваше да е за тази събота!". Сама си вкарах автогол и да видите как се организира сватба за нула време. Не съжалявам, в интерес на истината, защото беше страхотно изживяване. Организирахме си го както на нас ни хареса и беше супер. Не са се променили отношенията ни, но това е защото се познавахме от доста време. Сега съм ЗА сватбите!
Аз съм за ама мъжо не е Дори и да имаме милиони мъжо никога не би се съгласил да се женим.Не,че нещо ама просто ей така на пук.Защото всички роднини искат,за това няма пък да стане.По магарешки инат от моя мъж няма......
Оф,ами аз нито съм против,нито съм ЗА.Според мене двама души като се обичат могат и без брак да живеят.Като правят софрата да запознават родителите пак може да се облече в бяло момичето,ако толкова държи на това.Но брака си е главоболие,един вид вече си вързан и те приемат като даденст!!Просто споделям мнение!!!
Ами...аз съм и мечтателка,искам да прекарам този "мой ден",когато вниманието ще е върху мен,когато хората ще се радват за мен и ще покажа с удоволствие любовта си към Тошко.Но също и съм реалистка,и невиждам смисъл да хвърляме толкова пари,за да организираме празник за хората.На този принцип сме и досега.Преценихме,че е много по правилно да си обзаведен дома,вместо да харчим пари за сватба и сега щяхме да живеем при неговите родители. А иначе сме решили,...малко е смешно,но...решили сме да си направим сватба,когато ни свършат всички заеми-през 2013год.И ще я направим така:отиваме с най-най-близките в гражданското,подписваме,излизаме,качваме се в кола,и заминаваме на почивка.И най-важното е,че детето ни ще присъства на сватбата.
Имаме и двата брака, и граждански и църковен,естествено да ви кажа, аз съм на мнение (и мъжа ми преди време, когато сме си говорили), че има много много по важни неща от пустия му подпис. На мен изобщо не ми беше зор да се женя, една вечер на 14 февруари мъжо ми предложи и аз естествено приех, чувствах се много щастлива, пък и до ден днешен с гордост си гледам халката, напомня ми хубавия ден. Сватбата с нищо не ни промени, обичаме си се все така само малко фамилията ми е друга, единствено с това съм различна.
Общо взето направихме го заради купона и между другото се запознах с тези роднини на мъжа ми, които не познавах и той с мойте. Остава си хубав спомен за цял живот.
_________________ Емито е родена на 07.06.2005г
Бебенцето Виктор е роден на 02.09.2007г
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения