В момента разглеждате форума като гост , което ви дава ограничен достъп до теми,дискусии и други екстри.При безплатна регистрация в нашият форум ,ще имате възможноста да побликувате теми,да комуникирате с други потребители ,да отговаряте на постове , и достъп да нашите екстри . Регистрацията е бърза,лесна,проста и безплатна .
Хайде мили дами споделете колко ви излиза на месец поддържането на външния вид. Говорим за козметици , козметика , фризьор ,маникюр и педикюр и др.
Сега да не прозвучи грозно ... ама аз никога не съм била от тези които влагат много усилия в контенето нито пари . Разбирасе като всяка жена си имам слабост , но моята слабост ще кажа че е близо 20-30 лева месечно и слабоста се казва Орифлейм ... Иначе на фризьор ходя на 4-5 месеца , козметик не ползвам /мога и сама да се оскубя / , маникюр си правя сама когато не ме мързи и това е .
Let's pray for all the lost children Just think of all the lost children, This is for all the lost children Wishing them well, and wishing them home.
Home with their fathers, Snug close and warm, loving their mothers I see the door simply wide open But no one can find thee ------------------------------------------------------------- За Ваньо...ще ми липсваш много,ще те помня винаги.Почивай в мир приятелю.
Заглавие: Re: Колко харчите на месец за поддържането на външния си вид ?
Публикувано на: Нед Авг 31, 2008 10:22 pm
Администратор
Регистриран на: Сря Яну 30, 2008 9:41 am Мнения: 607 Местоположение: в дълбоката провинция
Недостатъчно! В последно време страст ми е бельото! Козметиката напоследък ми е : Максфактор - пудра, Буржоа - спиралата ми - миналия месец си я купих, Клиник - гланц за устни, Лумен - коректора ми, а червилата различно...
Винаги малко.Особено сега ,след като родих,гледам все да има за детето.За мен единствено фризьор всеки месец или месец и половина по 10 лв,иначе ако ми се наложи за дрехи давам,но не просто ей така.Не ,че ми се свидят парите,никак даже,аз съм с широки пръсти,ама предпочитам да си покрием заемите и ми е кофти да си копувам без нужда,за детето може.А от козметиката,шампоаните си избирам по скъпи...кремове...др.не се сещам.
Незнам за вас ,ама аз тоз месец се олях нали съм еожденничка след 10 дена и викам да си направя един подарък .... и подарък ... подарък ... 90 лв Орифлейм , моя мъж ще се фани за главата . Е има и за него в поръчката ,ама общо взето 80% са за мен
Let's pray for all the lost children Just think of all the lost children, This is for all the lost children Wishing them well, and wishing them home.
Home with their fathers, Snug close and warm, loving their mothers I see the door simply wide open But no one can find thee ------------------------------------------------------------- За Ваньо...ще ми липсваш много,ще те помня винаги.Почивай в мир приятелю.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения