В момента разглеждате форума като гост , което ви дава ограничен достъп до теми,дискусии и други екстри.При безплатна регистрация в нашият форум ,ще имате възможноста да побликувате теми,да комуникирате с други потребители ,да отговаряте на постове , и достъп дo нашите екстри . Регистрацията е бърза,лесна,проста и безплатна .
Сега виждам,че се говорело отдавна за макарони на фурна...много,много ги обичам,ммм Аз днес сготвих курбан,ама не бял курбан,ами вътре с лучец,моркови,картофи такива се предпочитанията на моето семейство.
Регистриран на: Сря Яну 30, 2008 9:41 am Мнения: 616 Местоположение: в дълбоката провинция
Чушки пълнени с ориз и кайма за обяд, боб с месо за вечеря, направих тортичката за утре - сега стяга и ще я украсявам, в момента пека погачата за утре - нали имам първокласник!
Вчера направих да я нарека мусака от настъргани тиквички, с магданоз, сирене , яйце и брашно на фурна, стана разкош, днес ще направя към него подлучено
Регистриран на: Сря Яну 30, 2008 9:41 am Мнения: 616 Местоположение: в дълбоката провинция
ilito82 , как приготвяш ориза с маслини. Чудя се каква гарнитура да спретна с панираното пилешко. Не искам пържени картофи, задушени зеленчуци правих скоро, ориз с гъби не обичат Дали да не направя картофено пюре шприцовано и запечено Искам нещо различно
100гр.маслини 1глава стар или няколко стръка пресен(бялата част) лук 1 каф.чаша олио 1каф.чаша ориз 1/2ч.л.сол 1/2ч.л.червен пипер 2 тънки резенчета лимон изпитана препоръка от мен-1-2 суп.лъж. лютеница
Лукът се измива,почиства и нарязва наситно.Слага се в тенджера заедно с олиото,солта и 1/2 каф.чаша вода,да се задуши няколко минути.Прибавя се изчистеният и измит ориз,разбърква се и се задушава още малко.Слага се червен пипер,разбърква се бързо и се залива с 4 каф.ч.вода.След това се прибавят маслините,лимонът и се оставя да ври на тих огън 20мин.,като отвреме на време се разбърква.По време на варенето се прибавят още 2 каф.ч. вода,лютеница и щипка сол и се разбърква.След като се свали от огъня,парченцата лимон се изваждат.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения