В момента разглеждате форума като гост , което ви дава ограничен достъп до теми,дискусии и други екстри.При безплатна регистрация в нашият форум ,ще имате възможноста да побликувате теми,да комуникирате с други потребители ,да отговаряте на постове , и достъп дo нашите екстри . Регистрацията е бърза,лесна,проста и безплатна .
Аз съм margaret087 в играта . Хайде включете се и другите . Тук ще ни е по лесно да си говорим . Да обсъждаме тактики . Размени на ресурси и не само това .
Ето ги и линковете на които можете да ни подкрепите
Да видях страхотна си не мога да те стигна по даването на ресурси.Каква е тази страхотна тактика? Ти оправи ли се с диамантите? имам о6те малко ако иска6 мога да ти дам?И аз днеска сложих около 5000 храна!Целувки бубето.
Да оправих се ! Споко Аз си имам специална тактика ,ама ако закъсам за нещо ще пиша задължително . Много ми харесват огнените крила и сега те са ми цел Имам предложение - най горе в темата да пусна линковете на всички от клана за да е по удобно да се посещават всички ,а и редовно да се посещават. Какво ще кажеш
_________________ За Ваньо...ще ми липсваш много,ще те помня винаги.Почивай в мир приятелю.
Добре утре ще се заема като стан да наредя линковете и да запиша кой кой е . Ще сложа и всичките си ресурси утре в клана че гледам пак сме на 100 и някое място Или не се притесбявай за кирилицата ,но когато е възможно пиши на кирилица
_________________ За Ваньо...ще ми липсваш много,ще те помня винаги.Почивай в мир приятелю.
Моля ,пак заповядай Пуснала съм линковете в началото на темата . Моляви всеки да влиза когато има възможност и да ги посещава за да можем да се развиваме по бързо !
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения