E не ми беше мисълта да ви плаша. И да се плашеш няма смисъл.
Опитвах се да обесня че неможете да сте 100% сигурни в човека отсреща , че винаги има един поцент на потайност и незнаеш какжо ще стане .
За снимките и аз съм пуснала тука тема за снимки , но моя форум е незначителен и има 30 потребителя които ги знам коиса и неможе да стане нищо , но аз след едни скандали в бг-мамма за глупости , и след като една вечер моя прителка ми се обажда разтревожена че си направили гавра с нейни снимки в един форум , аз снимки не слага ,пращам по скайп , но снимки не опъвам в големи размери във форуми , като аватар да или в подпис , но да дам линк с цяка снимка НЕ.
А ти ако се тревожиш за снимките си в Моето дете ... можеш да ги махнеш ... въпреки че Моето дете е лицензиран сайт и администраторите им следят за безредици и т.н.
И искам да приключа с една моя мисъл ....
"Всеки в интернет е такъв какъвто винаги е искал да бъде , само истинските хора се опитват да са такива каквито наистина са .... без преструвки ,без лъжи , без измами "
П.П.: Аз съм в интернет пространството от 5 години .. спечелила съм много приятели ,но се напарих много също ... има един баланс в целия свят от който неможем да се спасим . Със сядането пред компютъра всеки един от нас поема риск със човека отсреща . Моя съвет е да сте предпазливи и да не му мислите толкова .
пак стана дъъъълго и объркано ... спирам