В момента разглеждате форума като гост , което ви дава ограничен достъп до теми,дискусии и други екстри.При безплатна регистрация в нашият форум ,ще имате възможноста да побликувате теми,да комуникирате с други потребители ,да отговаряте на постове , и достъп дo нашите екстри . Регистрацията е бърза,лесна,проста и безплатна .
Заглавие: Re: Emotewar ! Войната на емотиконите :)
Публикувано на: Чет Яну 01, 2009 3:56 pm
Здравейте всички! Честита нова година! Да сте живи и здрави през новата 2009 година! Реших и аз да се запиша във форума, да се запозная със вас.Казвам се Илина(клеопатра в играта). iliana6969: w momenta kojto nqmerq po dobri 6te gi smena Моля ви не ме сменяйтеее.
Здравейте на вси4ки 4естита Нова година,много весели мигове и сбъднати ме4ти,Оби4ам ви вси4ки Клеопатра,не те разбрах клана ми ли 6те смени6?Ти с кой ник бе6е там? Готини сме вси4ки,трябва малко пове4е да се оборудваме ,но за вси4ко се иска много ресурси и по бавно става,за сега лека ве4ер от мен и до скоро
Заглавие: Re: Emotewar ! Войната на емотиконите :)
Публикувано на: Чет Яну 08, 2009 10:42 pm
iliana6969 написа:
Здравейте на вси4ки 4естита Нова година,много весели мигове и сбъднати ме4ти,Оби4ам ви вси4ки Клеопатра,не те разбрах клана ми ли 6те смени6?Ти с кой ник бе6е там? Готини сме вси4ки,трябва малко пове4е да се оборудваме ,но за вси4ко се иска много ресурси и по бавно става,за сега лека ве4ер от мен и до скоро
ne ili Imah predvid tva 4e v knigata na klana si pisala 4e ako nameri6 po dobri igra4i za klana 6te smenq6 starite za tva pisah "ne me smenqite" pls nedeite
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения