margaret

Добре дошли в форума на Марго ! Have fun :)
Дата и час: Чет Ное 26, 2009 7:27 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Welcome
Добре дошли в Margaret`s Forum.

В момента разглеждате форума като гост , което ви дава ограничен достъп до теми,дискусии и други екстри.При безплатна регистрация в нашият форум ,ще имате възможноста да побликувате теми,да комуникирате с други потребители ,да отговаряте на постове , и достъп да нашите екстри . Регистрацията е бърза,лесна,проста и безплатна .

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: !PaidToClick sites (Сайтове за кликане работещи с Пейпал)!
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 7:48 pm 
Site Admin
Аватар

Тук ще публикувам всички PTC(paid to click) сайтове които знам и всичко необходимо за тях от регистрацията до начина на работа .

Така... сега и малко полезна информация .
Преди да почнете да се регистрирате в РТС сайтовете ,един съвет от мен ,направете си имейл който ще използвате за регистрациите . Вярвайте ми след време ще раберете какво имам предвид като ви се препълни мейла със спам .
Другото нещо което е как да кажа задължително е мейла ви да е yahoo или AOL или mail.ru ,защото тези сайтове не поддържат български мейли .

И сега подробна и дълга информация ,която ви трябва за да разберете поне 1/5 от цялата далавера :tooth :ppp :smile

Това е цитат от един сайт (измислен някакъв :kuku ) затова ако има нещо неясно ,не се страхувайте да питате.
Цитат:
Работата, която Ви предлагам се нарича Paid to Click,PTC,P2C - плащане за гледане на реклами. Схемата на PTC бизнеса е проста, но за да преуспеете в него е нужно да знаете няколко тънкости, които ще разкрия в този сайт.

Какво представлява PTC-бизнеса?

В интернет съществува огромно количество фирми,които плащат много пари на рекламни компании за разпространение на тяхната реклама.Тези компании от своя страна предлагат на нас да разглеждаме тези реклами срещу определено заплащане. Kak става това-Първо се регистрирате в PTC-фирмите, след това отивате на сайта на дадената фирма, намирате Browse Ads, View ads, Surf ADs, Paid to click и кликате на рекламите там, изчаквате определеното време, докато Ви изпише Your account has been credited-начислени ви са пари и сте готови.Вместо Your account has been credited, може да ви се появи знак, с който ви се показва, че ви са начислени пари- знакът може да бъде долар, тикче, наклонена черта или просто да пише Done,Success. Сега можете да преминете на следващата рклама да направите същото и да получите пари и за нея.Например за RTC-фирма Adbux -Влизате във Вашия Account, намирате Incentives-Browse Ads, и кликате на рекламите,тече времето и се появява долар, тоест начислени са Ви пари . Тези реклами, които са отбелязани с тикче значи вече са видяни, след 24 часа пак можете да кликате.
Някои PTC-фирми искат да направите нещо преди да ви начислят пари. Например Adcash-PTC-фирма: Кликате на Surf Ads.Тези реклами, които са с тикче можете да кликате, изписват Ви се секундите за чакане, след това се изписва Countdown finished, натискате Pay me и след това Back to surfing. Dollarclix-кликате на Click for cash, изчалвате таймера, след това ви изписва например Click9,натискате цифра 9 и сте готови.
Никога не кликайте на реклами и банери, на които пише -Do not click, Cheat Link, Donation link, You'll be deleted,Be silly and give CJ 5c by clicking this link,You will lose 5c clicking this link. Ако кликате на такива банери ще бъдете глобени или ще Ви бъдете изтрити от фирмата.
Работете всеки ден по 30-40 минути. Проверявайте И пощата си от време на време, защото някои от фирмите изпращат и платени имейли и кликайте линковете. Освен това ако Вие не работите с PTC- фирмата известно време, Вашият акаунт може да бъде закрит. Ако по някаква причина не работите известно време, отидете на отдел Userinfo и после на Vacation и посочете датата, на която ще възобновите работата си.

Отделяйки по 30-40 минути на ден, Вие ще може да печелите прилични пари. Първите няколко седмици не очаквайте кой знае колко, но с времето ще се убедите, че ще започнете да печелите стабилни, непрекъснато увеличаващи се доходи. Колко бързо ще се увеличават те и до какво ниво ще стигнат зависи само от Вас.

При регистрирането в PTC-фирмите ще трябва да посочите начините, по който ще получавате парите си. Различните фирми предлагат различни начини . Всички PTC- фирми работят с Paypal,а някои пращат чек.Ако изберете Paypal, ще трябва при регистрирането да посочите банковите си сметки, на които ще Ви изпращат заработените от Вас суми. Регистрирането в тях е лесно и не се изискват никакви депозити или пък месечни такси
Aко оше нямате сметки в електронни банки, можете да си откриете тук.
Изображение
Paypal
За да се регистрирате в Paypal, кликнете на логото по-долу. Всички PTC-фирми работят с Paypal.

Изображение

Кликнете на Sign up и започва регистрацията. Select the Country or region, where you live- Bulgaria;; Choose your language preference- US English;; Business account избирате я като натиснете Start Now, Изчакайте малко. Излиза прозорец с Create a Paypal account, полълнете:First name-име;; Last name -фамилия;; Adress line-ул.Н0мер, например:23Hristo Botev street, floor1, apartment3;;; Address line2- не пишете нищо;;; City-град;; State- нищо не пишете;;; Zip code-пощенски код;;; Home telephone-ако имате домашен телефон напишете го, ако не напишете GSM;; Mobile phone-GSM;; E-mail -имейл, чрезкойто ще управлявате сметката си;; Create your account password-напишете парола; Confirm Password-потвърдете паролата си;;;1st security question- въпрос за сигурност-нужен Ви е ако си забравите паролата;; Answer-отговор на първия въпрос за сигурност;; 2nd security question -втори въпрос за сигурност;; Answer- отговор на втория въпрос;;; Enter the caracters-напишете буквите или числата , които са Ви показани.;;Натиснете I Agree.Create my account. И сте готови, вече можете да се регистрирате в PTR-фирмите като избирате Payment method -Paypal ;; Payment account id- напишете имейла, с който сте се регистрирали в Paypal.

СЪВЕТИ ЗА ПЕЧЕЛЕНЕ НА ПОВЕЧЕ ПАРИ С PTC-ФИРМИТЕ

1.За по-лесна работа поставете всички фирми в Favourites, така че лесно да достигате до всички фирми, до които сте се записали.
2.Работете всеки ден по 30-40 минути. Освен това ако Вие не работите с PTR- фирмата известно време, Вашият акаунт може да бъде закрит . Ако по някаква причина не работите известно време, отидете на отдел Userinfo и полсле на Vacation и посочете датата, на която ще възобновите работата си с PTC-фирмата.
3.PTC-фирмите плащат за всеки клиент, който Вие присъедините към тяхната фирма(реферал) и Ви плащат всеки месец за всеки работещ Ваш реферал. Не се притеснявайте никакви пари не се вземат от Вашите реферали. Всеки получава колкото си заработи и всеки работещ човек има свой референт(човекът, който го е поканил в самата фирма).Това е политика на PTC-фирмите. И така PTC-фирмите Ви възнаграждават за това, че привличате клиенти точно към тяхната фирма. С реферали много по-лесно се трупат пари.Аз използвам няколко начина, за да си намеря реферали: 3.1Първо пускам обяви в сайтовете за безплатни обяви като предлагам работа през интернет. За да се запишат реферали под Вас Ви трябва Ващето URL. Можете да го намерите на сайтовете на PTC-фирмите, търсите Referal center, кликате и виждате URL то си(линка си),някои фирми го изписват дори на страницата на клиента. За да са твои реферали хората трябва да се записват точно през твоят URL. 3.2Другият начин е да се записвам в Traffic -сайтовете. Това става по следния начин- регистрираш се безплатно и започваш да сърфираш из сайтове и да трупаш точки. Тези точки са броя на рекламата, която се прави на твоя сайт и които могат да ти донесат реферали. 3.3Друг начин е като отидете на един от PTC-сайтовете, за които сте се регистрирали и да започнете да рекламирате друг сайт, в който сте се регистрирали. Например в No-minimum,кликате на Redemption page, избирате си рекламен пакет, на който може да се клика и използвате събраните от Вас точки за да рекламирате друг сайт, който си изберете и не забравяйте да дадете линка си.

4.Kak да си получа парите? За да си изтеглите парите от PTC-фирмите трябва да достигнете до минималната сума за теглене. За различните фирми е различна. За да я видите отидете наFAQ,Support или HELP и вижте какво пише след Minimum payout. Достигнете ли тази сума вече можете да изтеглите парите си. Това става като от Account Statistics, кликнете на Please pay me,Cashout или Withdraw,Get paid след това написвате password-парола ,confirm password-потвърдете паролата си,Paypal address- това е адреса , с който сте се регистрирали в Paypal и след това натискате Withdraw. Друг начин- натиснете Request payout.Отваря ви се нов прозорец с различните банки, избирате си банката с която работите, попълвате ID- номер на банкова сметка(за Paypal ID-то е имейла ,с който сте се регистрирал и в Paypal) и натискате Request payout. До 30 работни дни ще ви бъдат начислени парите в банката.Не забравяйте преди да си изтеглите парите да проверите дали сте си въвели Paypal адреса, защото някои фирми не го изискват при самото записване.

Сайтовете ще ги пусна по късно във отделни постове със снимки ,и с подробна информация как да се регистрирате и как да работите със сайта

Само моля да имате търпение защото скриншотовете ще отнемат време :peace

Let's pray for all the lost children
Just think of all the lost children,
This is for all the lost children
Wishing them well, and wishing them home.

Home with their fathers,
Snug close and warm, loving their mothers
I see the door simply wide open
But no one can find thee

-------------------------------------------------------------
ИзображениеИзображение
:rose За Ваньо...ще ми липсваш много,ще те помня винаги.Почивай в мир приятелю.

Докладвай
Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: !PaidToClick sites (Сайтове за кликане работещи с Пейпал)!
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 11:42 pm 
Site Admin
Аватар

Регистрация в Yahoo.com стъпка по стъпка !

Стъпка #1
Кликнете за да прегледате Стъпка #1

Стъпка #2
Кликнете за да прегледате Стъпка #2

Стъпка #3
Кликнете за да прегледате Стъпка #3

Home with their fathers,
But no one can find thee

ИзображениеИзображение

Докладвай
Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 01, 2008 9:30 pm 
Site Admin
Аватар

Ето и първия сайт който ви препоръчвам ....
-------------------------------------------------------------------------------------
JillsClickCorner.com

Изображение
-------------------------------------------------------------------------------------

Ето и как да се регистрирате стъпка по стъпка .

Стъпка #1
Кликнете тук за да прегледате стъпка #1

Стъпка #2
Кликнете тук за да прегледате стъпка #2

Стъпка #3
Кликнете тук за да прегледате стъпка #3

За да започнете регистрацията си просто кликнете на един от банерите в началото и края на този пост .

Ето и как да работите със сайта .....

Стъпка#1

Стъпка#2

Стъпка#3

Стъпка#4

Стъпка#5

Стъпка#6

Стъпка#7

Стъпка#8

Изображение

Home with their fathers,
But no one can find thee

ИзображениеИзображение

Докладвай
Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 08, 2008 1:05 am 
Модератор
Аватар

Мале,Марго,голям ангажимент да набавиш толково инфо,БЛАГОДАРЯ! :bown3
кажи ми сега на мен моята visa elektron върши ли ми работа или не,аз съм в процес на размисъл :hm22 ,ти заминаваш ли се вече с ПП?

Докладвай
Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 08, 2008 4:21 pm 
Site Admin
Аватар

Здравей Или миличка :hug
Аз се занимавам със ПП и със сайтовете вече седмица ... И днес по късно съм решила да пусна и други сайтове с подробно инфо , но незнам дали ще упея , нещо съм се схванала и дясната ми ръка е като парцал и едвам стоя на компа да пиша 30 мин и почва да ме боли . Но ще се постарая да покажа още сайтове и как се работи с тях .
А ти не се притеснявай за английския или за картата ,защото ще пускам и сайтове на руски но там е мааалко по сложно но плашат по добре .
За регистрацията ти в ПП не е задължително попълването на номер на банкова сметка , това можеш да го свършиш и по късно когато си събрала някаква сума и искаш да я озтеглиш можеш да въведеш от настройките . Но вярвай ми няма да стане толкова бързо . Знам че в момента ти се струва голяма глупостно ,но има начин , могат да се правят пари само трябва постоянство и да си направиш реферали (които в повечето сайтове можеш и да си закупиш)

По късно ще се включа пак със още инфо за сега :hug :love чао :hi/bye

Home with their fathers,
But no one can find thee

ИзображениеИзображение

Докладвай
Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 09, 2008 12:29 am 
Модератор
Аватар

ох,наистина ми е сложничко май :hmmm ,все пак не съм кой знае колко добра на компа :roool за съжаление,направо незнам дали да започна даже,понеже не ми е съвсем ясно и незнам дали изобщо ще стигна донякъде,когато започна да се колебая,сама се ядосвам на себе си

Докладвай
Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 6 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа