В момента разглеждате форума като гост , което ви дава ограничен достъп до теми,дискусии и други екстри.При безплатна регистрация в нашият форум ,ще имате възможноста да побликувате теми,да комуникирате с други потребители ,да отговаряте на постове , и достъп да нашите екстри . Регистрацията е бърза,лесна,проста и безплатна .
Я, да надникна и тук! Как са диетките, мацки! От следващата седмица започват Великденските пости. Те всъщност май се броят от предната неделя - месни заговезни, но както и да е. Та да питам смятате ли да постите? Това всъщност е бил начинът навремето хората да си пречистят организма. Те са го приемали по-скоро като душевно пречистване. Не са постели само бременните, кърмачките и болните.
А по отношение на диетите - спазвала съм диети, но без особен резултат. Започнах да отслабвам след като спрях да кърмя, но не пазя диета, просто не се спирам на едно място.
Регистриран на: Сря Яну 30, 2008 9:41 am Мнения: 607 Местоположение: в дълбоката провинция
По въпроса за диетите... Имам позната докторка, която казва " в Освиенцим не е имало дебели хора"... Всичко е в храненето - често хранене, 5 пъти на ден, малки порции, и определена храна. Всички знаем какво да избягваме. Определено има ефект - виж ми лентичката. И ефекта е траен. Свалям една седмица, после задържам. Кофтито е, че цял живот ще съм си на диета. Но ще бъда слаба, руса и като се оперирам ... с голееееми очи....
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения