В момента разглеждате форума като гост , което ви дава ограничен достъп до теми,дискусии и други екстри.При безплатна регистрация в нашият форум ,ще имате възможноста да побликувате теми,да комуникирате с други потребители ,да отговаряте на постове , и достъп дo нашите екстри . Регистрацията е бърза,лесна,проста и безплатна .
Много искам да си имам 3-то детенце,но не сега а след време,често го сънувам ...
Другото нещо което искам е с бебето Виктор всичко да е наред,роден е с порок на сърцето лекарите казват че с времето ще отшуми и дано!
Искам винаги взаимоотношенията с мъжа ми да си останат такива каквито преди и сега,да се обичаме и разбираме
_________________ Емито е родена на 07.06.2005г
Бебенцето Виктор е роден на 02.09.2007г
Регистриран на: Сря Яну 30, 2008 9:41 am Мнения: 616 Местоположение: в дълбоката провинция
Аз спрях да мечтая Много, много отдавна... Няма нищо трайно, на нищо не се надявам - просто продължавам напред, докато мога...
Напоследък и творческата муза ме хваща рядко...
Мечтая за толкова много неща... Но Най-Много за един по-добър Свят , в който да живеем и ние и децата ни. За Едно голямо спокойствие, когато излезем да се поразходим. За едни съвестни шофьори, които да спират на пешеходна пътека. Мечтая за много, но повечето е неосъществимо засега
Регистриран на: Сря Яну 30, 2008 9:41 am Мнения: 616 Местоположение: в дълбоката провинция
Една позната разправяше - шефът им ги пратил от фирмата 10 дни в Тунис... Хапвене, пийване, джакузи в стаята, цветя по леглото, шампанско в шампаниерата... ИСКАААААААААААМ.............
мечтая добрата идея на мъжо за собствен бизнес да се осъществи, както и плануваната от тези дни почивка за догодина в Гърция данооо,че тази догина същата почивка си остана само мечта
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения