В момента разглеждате форума като гост , което ви дава ограничен достъп до теми,дискусии и други екстри.При безплатна регистрация в нашият форум ,ще имате възможноста да побликувате теми,да комуникирате с други потребители ,да отговаряте на постове , и достъп да нашите екстри . Регистрацията е бърза,лесна,проста и безплатна .
Блонди миличка .... нямам време сега да ходя по лекари ... знам за Клостилбелгита .... знам че е ефикасен ... обаче на мен ми трябва една седмица само да тръгна по лекари изследвания ,а точно в този момент няма как .....
И за това за момента сме се отказали от бебеправенето .... пък то като му доди времето ще стане .........
Благодаря ви много за подкрепата
_________________ За Ваньо...ще ми липсваш много,ще те помня винаги.Почивай в мир приятелю.
Аз като дърта свекърва да кажа, че Клостилбегит-а не се пие току-така. Първо трябва да се провери проходимостта на маточните тръби...иначе ползата от пиене е нулева.....пие се максимум шест месеца. Също така трябва да се проследи овулацията и хормоните. Може въобще проблема да не е в женската страна /да ме прощава Цецо /
Ай ся...като дръпнах лекцията да кажа, че и аз съм на опшаката за една госпожица / лежа на кълката, че били по-кротки /
Стара пара не се губи както казва брат ми...но имам много работа Едва смогвам за другите си ангжажименти...пък в свободното си време предпочитам да лежа...
Стара пара не се губи както казва брат ми...но имам много работа Едва смогвам за другите си ангжажименти...пък в свободното си време предпочитам да лежа...
Ох милата И аз си помислих че има нещо такова ,защото от когато се върна на работа и спря да пишеш и в скайп и тук ,но все пак се радвам че намери днес време да се разпишеш и че сте добре . Нагушкай Слави от мен , а на тебе много
_________________ За Ваньо...ще ми липсваш много,ще те помня винаги.Почивай в мир приятелю.
Дано скоро зарадвате всички ни с такива страхотни новини-че ще имате бебчета.Аз ще почакам още малко и направо ще се пробваме за близнаци ,стискайте палци
И аз искам, и аз, ама след 5-6 години. Искам пълноценно да се насладя на бебешочеството на Максун. С каката не можах - дипломирах се по него време, търсих работа, сменяхме квартири, местихме се в друг град. Но иначе искам пак бебе.
Регистриран на: Съб Май 17, 2008 10:04 am Мнения: 12 Местоположение: У градо ... или по-скоро в най-голямото село.
И аз искам , ама мога да не чакам 5-6 години Ако можех още тази година щях да пробвам, но мислим да изчакаме нужното време след секциото. Пък ми се ще да се борим и за мъжко. Бори, да цунеш Максо от нас с Лорета.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения