margaret

Добре дошли в форума на Марго ! Have fun :)
Дата и час: Нед Ное 08, 2009 8:01 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Welcome
Добре дошли в Margaret`s Forum.

В момента разглеждате форума като гост , което ви дава ограничен достъп до теми,дискусии и други екстри.При безплатна регистрация в нашият форум ,ще имате възможноста да побликувате теми,да комуникирате с други потребители ,да отговаряте на постове , и достъп да нашите екстри . Регистрацията е бърза,лесна,проста и безплатна .

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Депутати разплакаха бъдеща майка
МнениеПубликувано на: Вто Дек 09, 2008 4:48 am 
Site Admin
Аватар

Депутати разплакаха бъдеща майка
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2008-12-06&article=258561

Немога да повярвам на къде върви тази държава и от отношението на тези хора !!!
Човек който не е загубил дете незнае за каква болка става на въпрос ..... хора които не са се надявали месец след месец да стане чудо което да стопли домът и сърцата им според нямат право да говорят и да изказват такива мнения,кой има нужда и кой няма .
Чак сърцето ми се сви като го прочетах това ..... чак и не ми се пише и не ми се говори ... това е поредния пакет сол изсипан в оголената рана на всяка българска жена (като мен) , която има проблем с забременяването или е загубила дете ,или сблъскала се с некадърните гинеколози и мизерните условия на българските болници и главоболия по здравните патеки.
Жени които въпреки всичко продължават да се борят и да желаят да родят деца и да ги отгледат в тази държава , въпреки всички минуси - мизерно майчинство,смешните детски ,никакви условия и помощи ...... И въпреки всичко все още има жени които все някак си намират по 5000 - 6000 лева за инвитро ( а всички знаем че от първия път нестава) .... и продължават да се борят ,за едно мъничко човече което да стопли нараненото майчино сърце .... :2cry :2cry :cry

Let's pray for all the lost children
Just think of all the lost children,
This is for all the lost children
Wishing them well, and wishing them home.

Home with their fathers,
Snug close and warm, loving their mothers
I see the door simply wide open
But no one can find thee

-------------------------------------------------------------
ИзображениеИзображение
:rose За Ваньо...ще ми липсваш много,ще те помня винаги.Почивай в мир приятелю.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Депутати разплакаха бъдеща майка
МнениеПубликувано на: Вто Дек 09, 2008 8:59 am 
Потребител
Аватар

Направо е отвратително :mad ,просто думи нямам,но за съжаление в България всичко е възможно :cry45 .Няма да се учудя ,ако един ден просто накарат българския народ да си тегли ножа сам!!! :roool

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 10, 2008 9:43 am 
Администратор
Аватар

Каквото и да кажа е просто излишно. Ровейки се в Гугъла открих информацията само в "Стандарт" и във форумите - къде са другите медии? :hmmm Попаднах и на това... http://www.zachatie.org/forum/index.php ... 2142.0;all
И не мога да разбера защо ще им се пращат "поздравителни" картички, а не им се пратят мъжете на тези 270 000 двойки, да го оплодят ин виво! Поне ще знае що е срам за следващите 100 години!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 13, 2008 1:57 am 
Модератор
Аватар

:ohh идиоти
:2cry какво да напиша,освен ако мога да окуража жени в такова положение-очакващи,надяващи се...мога да кажа само,бъдете силни,и неспирайте да вярвате.Вярата крепи ,а силата на желанието го сбъдва.Никога не спирайте да очаквате :babyyyy ,и спрете,отхвърлете всикчи негативни мисли,те само ви пречат и привличат препятствия по пътя. :hug2 В живота се случват чудеса,мислете само позитивно.Аз съм с вас :pray :kiss :hug

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Дек 21, 2008 3:22 am 
Новак

Не мога да с обясня как тия хора имат наглоста да обиждат така.Това е гавра със всяка жена не само с тия които не могат да си имат дечица.Само едно се моля да не дава господа да чакаме на хорската милост,защото винаги че се появи някой като тоя идиот и ше бръкне с пръст в раната.Мили жени има и добри хора,не спирайте да се надявате защото май само надежда ни е останала и ако това е нещото което ни крепи ние няма да престанем да го правим.От все сърце ви желая успех в начинанието :buket Аз съм с вас!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа