В момента разглеждате форума като гост , което ви дава ограничен достъп до теми,дискусии и други екстри.При безплатна регистрация в нашият форум ,ще имате възможноста да побликувате теми,да комуникирате с други потребители ,да отговаряте на постове , и достъп да нашите екстри . Регистрацията е бърза,лесна,проста и безплатна .
Какви препарати ползвате вкъщи ? От какво сте доволни ?
Аз лично за миенето на чинии използвам Пур-балсам /от големите опаковки/ и ме отрайва около 2 месеца и съм много доволна как мие . За почистване основно използвам Медикс . За пране и пералнята- Ариел , Ленор и Калгон .
Let's pray for all the lost children Just think of all the lost children, This is for all the lost children Wishing them well, and wishing them home.
Home with their fathers, Snug close and warm, loving their mothers I see the door simply wide open But no one can find thee ------------------------------------------------------------- За Ваньо...ще ми липсваш много,ще те помня винаги.Почивай в мир приятелю.
за чинии-каквото веро хвана-Медикс,Ехо за почистване от котлен камък и дезинфекция(баня,тоалетна)-Медикс,Доместос за петна(масло,грес и др. по дрехите и по др.повърхности)-Meglio universale за фурна(мазнини) и за стъкла-Медикс за пране:цветно-в момента Савекс супер колор,за бяло,отдавна съм на Dash(итл.) и нямам намерение да го сменям,омекотител в момента Endless(гръцки е)
Let's pray for all the lost children Just think of all the lost children, This is for all the lost children Wishing them well, and wishing them home.
Home with their fathers, Snug close and warm, loving their mothers I see the door simply wide open But no one can find thee ------------------------------------------------------------- За Ваньо...ще ми липсваш много,ще те помня винаги.Почивай в мир приятелю.
Ей гъзар такъв от де си ги набавяш тия иналянски и гръцки неща кажи и ние да си набавим
Не се гъзарея бе душко,просто сега мъжа ми докато пътува ще ги ползвам,като спре да пътува навън,ще минем на български.Докато може,може,после ще видим.
Ей гъзар такъв от де си ги набавяш тия иналянски и гръцки неща кажи и ние да си набавим
Не се гъзарея бе душко,просто сега мъжа ми докато пътува ще ги ползвам,като спре да пътува навън,ще минем на български.Докато може,може,после ще видим.
Шегувах се бе слънце Не съм казала че умишлено се гъзарчиш . Реших да се пошегувам , дано не си се обидила Абе и аз ползвам боклуци като Ехо Савекс и Семана понякога , като ни свършат парите и като нямам избор се наказвам тях
Шегувах се бе слънце Не съм казала че умишлено се гъзарчиш . Реших да се пошегувам , дано не си се обидила Абе и аз ползвам боклуци като Ехо Савекс и Семана понякога , като ни свършат парите и като нямам избор се наказвам тях
Малко съм зле ,ама...ще си кажа.Ще си призная как се самонаказвах да търкам тиксото от прозорците заради колените лампички.ПОнеже сега пак ще лепим ,а то...без никакво търкане се махали с ацетон ,сложих си на памуче лакочистител и без усилие се чисти. ама чак сега разбрах
ilito, Endless хубав ли е? Чудя се какъв омекотител да взема
ами хубав е Веси,мирише трайно,но може и по-добър да потърсиш,поне омекотителите им си заслужават парите и откъм количество и откъм качество.
Моите прах и омекотител свършиха и мъжо все ненамира време да ми вземе.А може би това му е последен курс за тази година,тя и догодина колко ще им е работата не се знае в тая криза.Така че итал.и гръцки неща секнаха май
Аз от скоро ползвам за пране течен Персил за чувствителна кожа и съм много доволна как ми изпира дрехите , а едно че не ми се налага всяка седмица да си мия чекмеджето за праха ... защото като перях с обикновенни прахове до една седмица заприличваше на нищо .
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения