В момента разглеждате форума като гост , което ви дава ограничен достъп до теми,дискусии и други екстри.При безплатна регистрация в нашият форум ,ще имате възможноста да побликувате теми,да комуникирате с други потребители ,да отговаряте на постове , и достъп да нашите екстри . Регистрацията е бърза,лесна,проста и безплатна .
Вече дори не се сещам да пусна телевизора да ги гледам ... тази година беше най-гадния и най-просташкия сезон до сега само влизам в бг-мамма в темата мятам по един поглед и заминавам .... по-безлични хора незнам дали втори път ще могат да съберат в тая къща ...
_________________ За Ваньо...ще ми липсваш много,ще те помня винаги.Почивай в мир приятелю.
Аз пък го гледам по простата причина,че няма нищо интересно по това време по TV-то,освен ония дето се мятат, като заклани в Денсинг старс .Аз мисля,че трябва да спечели или Самие(но тя вече излезна) или Таня.В крайна сметка трябва да се даде шанс на по низкостоящите в тази страна.А това,което са измислили да си делят парите с един от публиката е гавра с труп. В края на краищата тия хора не са отишли да мизерстват и да се правят на луди в тая къща,само за да им отмъкне някой наградата под носа А вие как мислите?Според вас кой трябва да спечели?
Аз предпочитам Наталия или Георги.Харесва ми че са директни,тежат си на мястото,не са истерични,разсъждават.А за парите дето ще разделят...е те имаха избор,колко да дадат,всеки сам си решава,а и не са малко пари.Ще видим какво следва.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения