В момента разглеждате форума като гост , което ви дава ограничен достъп до теми,дискусии и други екстри.При безплатна регистрация в нашият форум ,ще имате възможноста да побликувате теми,да комуникирате с други потребители ,да отговаряте на постове , и достъп да нашите екстри . Регистрацията е бърза,лесна,проста и безплатна .
Добро утро милинки сладинки Ето кафенце за да се разсъните
Как сте ? Как се готвите за празниците ?
Ние се чудим как въобще ще купуваме подаръци на всички и ще посрещаме празници . Хем го обичам този сезон хем ме е яд че хвърлям едни луди пари и накрая никой не си ползва подаръците . Работата става като поговорката - 3 дена ихуууу и после 3 месеца глад .... Иначе мога да се похваля че вече имам прозорец в кухнята (най-накрая) . И че малко ни отмина грипа (и двамата бяхме болни та чак на легло) . Само хремата ми остана на мене и дискомфорта ама се надявам да отминат до събота че сме на банкет
Хайде за сега стига толкова , по-късно ще ви пиша пак . Целувки на вссички
Let's pray for all the lost children Just think of all the lost children, This is for all the lost children Wishing them well, and wishing them home.
Home with their fathers, Snug close and warm, loving their mothers I see the door simply wide open But no one can find thee ------------------------------------------------------------- За Ваньо...ще ми липсваш много,ще те помня винаги.Почивай в мир приятелю.
Да сте здрави ,щастливи и много много обичани ! Пуфе тука съм любима ! Как сте вие ? Как изкарахте празниците ? Аз от приготвяне и гости немога да се добера до компа Довечера ако намеря време ще ви пиша повече и ще ви покажа какво готвих за празниците .
Let's pray for all the lost children Just think of all the lost children, This is for all the lost children Wishing them well, and wishing them home.
Home with their fathers, Snug close and warm, loving their mothers I see the door simply wide open But no one can find thee ------------------------------------------------------------- За Ваньо...ще ми липсваш много,ще те помня винаги.Почивай в мир приятелю.
Ха здравейте Най-накрая отшумя еуфорията около празниците, не че ми свърши работата, но поне не чакам всеки момент някой да ми цъфне на вратата. Голямо готвене, приготвяне и чистене след това падна. Чак не ми се иска да видя печка вече, ама нали гладен не се стои и тая вечер бях залепена за нея. Иначе нищо интересно не се случи - нито покрай Коледа, нито покрай Нова година. И за поредна година се убеждавам, че нищо специално, и че фразата "По Коледа стават чудеса" лъжовна. Ден като ден, но като има кой да ти го смачка, още по-гадно става. Като за капак на цялата шибана година, работодателите на моя мъж решиха да не им дават коледни премии и това съвсем скапа целите празници. Не че сме изкарали гладна Коледа и Нова година, но затънахме още повече в заеми и задължения. И тук се сещам за още една древна мъдрост "Сметки без кръчмар не си прави", че после много боли. Чак не ми се пише, толкова още ми е гадно от цялата тая неописуема глупост .... но пак се мъча да си вдъхна надежда и да гледам ведро на нещата, но не се знае докога .
Ох май много ви се оплках. Извинете, че стана дълго. Похвалете се, вие как изкарахте празниците. На кой какво му донесе Дядо Коледа ?
ЗА МНОГО ГОДИНИ! Марго ,след всеки дъжд,изгрява слънце!След всичко неприятно дотук,очаквай хубави неща да Ви се случат,имай търпение и вяра! Новата година посрещнахме у свеки,спечелих това,че непосрещах пак много гости и не ми се наложи да изтърпя отново едно огромно следпразнично почистване.Не беше кой знае каква вечер,защото ние с тях често се събираме,но... Най -хубавите мигове през новогодишната нощ,бяха:Яви непроспа тоста в 24ч,а тримата аз,детето и мъжо заедно се прегърнахме, целухамне и си вдигнахме тост(Яво много обича да ни прави наздраве с неговата си чашка);тропнахме си тримата първото право хоро,което пуснаха по телевизията,след 24ч;танцувахме тримата един романтичен танц(няма начин ние с мъжо да танцуваме,а малкия да не ни се бутне между краката,докато не го присъединим към танца) ,и имаше невероятно красива заря,някой беше се постарал много с фойерверките,досега така не е било. А на Коледа,след гостито ,като се прибрахме у дома,бях предварително подредила подаръците за всички ни под елхата.Всички доволни,а страхотното "УХУУУУ"на малкия направо ме разтапяше.
Или проблема е че търпението ми почва да се изчерпва Направо ми писна само на нас годости да се случват Много се радвам че сте си изкарали весело коледа и нова година . Да намачкаш Яви от мене
Кажете какво ви се падна от баницата . На мен ми се падна учение ,парата и късметчето с бебето
Дръж се Марго!И не си мисли ,че лошото е все на вас,това не е вярно! От баницата на мен се падна здраве,щастие;на Яви-нова къща и нов член на семейството;на Тошко-парата(вече втора година) и дете(момиче,момче,близнаци).Имахме 3 баници,ама в общи линии това помня.
Здравейте всички!!! Как сте,големи студове са тези дни ,ама ние не сме се спрели...Незнам похвалих ли ви се,че от 28.12,махнахме бибката.Това е най -голямото ни постижение тези дни,иначе пък тоя Явор как запаметява вече ...и приказва все по-добре и по-добре. Страшно му хареса снега.Една вечер като заваля,татко му посъбра от терасата сняг и му показа какво е и после правиха "ФИУ" ,голямо целене с снежни топки беше в къщи.И аз както си се заприказвах по телефона в спалнята ,по едно време идват мъжете ми със сняг в ръце,мен да целят голяма гонка стана.Изведохме го и на вън ,когато най -много натрупа снежец.Пощуря това дете от кеф,то беше бягане,търкаляне и пълзене в снега, 15мин,ама така добре му дойде... голямо забавление.Но...тати днес замина на път и ние сме си предимно сами у дома ,не е същото като с тати,беше по-весело и си излизахме къде ли не ,но като се върне пак.Остана все още неосъщестен плана да дърпаме Явито с шейна на разходка в гората...
Лека вечер на всички и много усмивки ,за сметките Марго...те идват и си отиват...не се ядосвай много...
Регистриран на: Сря Яну 30, 2008 9:41 am Мнения: 606 Местоположение: в дълбоката провинция
Здравейте и от мен! ЗА МНОГО ГОДИНИ НА ВСИЧКИ! Празниците изкарахме у дома - пътуването зад граница ни се размина Имах малко негативни емоции... Но изкарахме добре. Дечко получи всичко, което беше написал в писмото си от Дядо Коледа, за мен нямаше нищо от добрия старец - явно не съм слушкала... За Коледа дойдоха коледари, пяха, иглраха хоро, дечко им каза стихче... Много им се радва, цял ден ги чака. Нова Година пак вкъщи тримата - танцувахме, малкият едва го усмирихме в 2 и половина да си легне... От баницата ми се падна СЕКС-а и ....бебето. Ходихме на гости - умрях от глад. А между другото свалих бая кила - 14 Имахме именни дни и мъжът ми и аз... Получих подарък от бъдещата си етърва ( май така ми се пада). Сега съм на работа след месец и половина стоене вкъщи и до 10 дни ще гледам да си уреждам нещата ... Ами май това е в общи линии... А, вчера си направих подарък за Коледа - купих си две кремчета на Vichy ilito, поздравления за бибата! Марги, да се оправяш по-бързо!
Момичета къде сте защо тук никой не пише ???? Или не гледам където трябва, хайде пишете как сте, какво правите, как са децата и мъжете, слушат ли не слушат ли ? Ние сме добре за сега като изключим сополивото носле на Никол, което от неделя потече отново дано се разминем само с него . Аз раста с всеки изминал ден и се моля всичко да е наред до края, че има още доста време, Николчето със ставането и лягането все иска да целува бебето й, да го гушка, гали и все пита кога ще излезе да го храни и да си играят . Това е за сега от мен сега ще чакам вие да се похвалите с нещо и довечера ще ви чета , че отивам на работа .
Здравейте всички ,как сте?У нас всичко е добре,най-вече всички са здрави .Мъжа си днес отново го изпратих на път ,но постоя повече при нас,че нещо работата им намаля,но за сметка на това беше много хубаво,забвано и ,когато сме си тримата заедно.Детето е екстра,чукам на дърво,вече имаме 13 зъб избил,много приказва човека,немлъква .Вече много думи знае,по принцип добре ги предава,но има и някой забавни като капачка(капакиии),портокал(пукае),сок(ху) ,иначе брой до 5 да го похваля-АННА(ЕДНА),ДЕ,ТИИИ,после аз казвам 4 че е трудно и той казва ПЕТ,свива и ръчичката ,все едно брои на пръстчетата си ,и знае да показва частите на любимите му играчки-колите -гума,преден заден капак,кормило,седалка,таван,багажник,фар,стоп,мигач,огледало,врата...голяма работа сме палко да се понадуем ,но всички липсвате тук ей така да си полафим,къде сте,с какво се занимавате...?всичко наред ли е?пишете...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения