В момента разглеждате форума като гост , което ви дава ограничен достъп до теми,дискусии и други екстри.При безплатна регистрация в нашият форум ,ще имате възможноста да побликувате теми,да комуникирате с други потребители ,да отговаряте на постове , и достъп да нашите екстри . Регистрацията е бърза,лесна,проста и безплатна .
На мен . Ще пиша повече след 19, че и аз не знам много сега, но засега всичко е ОК дано и така да продължава. Неразположенията преминаха почти, само лека умора чуствам и от време на време тичам до WC , а и съм малко повече нервна, но мисля, че и това ще отмине защото започнах да се усещам как викам без причина и намалям темпото. Абе ще се оправя . Това за сега от мен сега ще чакам и някой друг да се разпише тук .
Регистриран на: Сря Мар 05, 2008 8:43 am Мнения: 23 Местоположение: Разград
Здравейте и от мен! Миме, надявам се, че не се сърдиш. Много отдавна не съм писала. Ама тези пароли С хилядите ми регистрации, вече не знам къде каква парола имам. Ох, тази тема ми е слабост. И ние с бъдещия ми съпруг искаме и се мъчим, но не се получава. Дано да е поне за сега, че вече започнах да се притеснявам. Миме, стискам ти палци да ме зарадваш, че ще ставам леля. Знаеш, че ми е мечта от години
_________________ Най - гадното нещо в живота е да останеш сам със себе си и да не откриваш смисъл да продължиш напред!!!!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения