В момента разглеждате форума като гост , което ви дава ограничен достъп до теми,дискусии и други екстри.При безплатна регистрация в нашият форум ,ще имате възможноста да побликувате теми,да комуникирате с други потребители ,да отговаряте на постове , и достъп дo нашите екстри . Регистрацията е бърза,лесна,проста и безплатна .
Пуша,пуша и още как Имам чувството,че майка ми като ме е родила ме е изкарала с един фас в устата!!! Не пуших единствено докато бях бременна и кърмех!!!
Блонди мЪ уби!
Аз пуша от 16 годишна,тогава само по купончета общо взето рядко,но на 19 пропуших сериозно и от тогава все така си пуша,като през бременностите почти не съм пушила.
_________________ Емито е родена на 07.06.2005г
Бебенцето Виктор е роден на 02.09.2007г
Пуших почти година може би,ако не бъркам преди да забременея,но немога да кажа че много ми вървят цигарите.После ги спрях,отвратих се нещо.След известно време,около месец разбрах че съм бременна.През бремеността и докато кърмих не съм пушила.Сега от време на време паля,понякога и по 1-2 цигари на ден.Но на аванта от мъжа ми,когато той е край мен и пуши.Но не съм почнала да си копувам ,дано и да не започна.
Пушех,докато не разбрах,че съм бременна.След това ги спрях от раз Но скоро след кото родих ги започнах пак,защото не кърмех и си позволих тази глезотия да припалвам.Но аз не съм и запален,върл пушач,така че ....
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения