В момента разглеждате форума като гост , което ви дава ограничен достъп до теми,дискусии и други екстри.При безплатна регистрация в нашият форум ,ще имате възможноста да побликувате теми,да комуникирате с други потребители ,да отговаряте на постове , и достъп дo нашите екстри . Регистрацията е бърза,лесна,проста и безплатна .
Ей, Весенце не се сърди .... аз много ти харесвам кафето и закусчиците
Как сте милички?
Извинявайте, че не пиша, но напоследък ме боли една глава и избягвам дългото засядане на компа и така ... Вие какво си правите друго? Настройвате ли се на пролетна вълна ?
Аз днеска фучах из нас ... тупах чистих, че много се освинихме с тая зима и тоз студ
Засега толкова от мене Утре обещавам, че ще пиша повече и из целия форум
_________________ За Ваньо...ще ми липсваш много,ще те помня винаги.Почивай в мир приятелю.
Регистриран на: Сря Яну 30, 2008 9:41 am Мнения: 616 Местоположение: в дълбоката провинция
Добро утро! Как сте, момичета? Днес няма кафенце... Днес ще съм само на ябълки и сирене ... не съм сваляла нищо скоро и се поболявам... Имам още толкова много... Вече ми премина спомена от операцията и ровя само за пластични... Ама като отслабна - всяко нещо с времето си.
Аз малко бягам по тъча , за което усещам че Весито вече ще ме бие ,ама ще се жертваме какво да се прави . Иначе съм щогоде добре . От следващата седмица тръгвам по лекари и ще съм заета . Ще информирам за развитието . И общо взето това е .
Пишете ако намерите време. Цункам ви всички
_________________ За Ваньо...ще ми липсваш много,ще те помня винаги.Почивай в мир приятелю.
Регистриран на: Сря Яну 30, 2008 9:41 am Мнения: 616 Местоположение: в дълбоката провинция
Ако ми беше по-близо, можеше и да те ступам - вече съм ти в категорията А аз от една седмица съм на работа.... Но вечер ще ви проверявам какво сте творили. Стягате ли се за празниците? Аз си купих свещички-яйчица и се ровя за нови украси. Но днес систър ме зарадва, че ни е купила на двамата с дечко комплект с яйца с нарисувани рисунки за оцветяване по тях. Така, че ще творим.... После ще ви показвам. Не мога да си намеря от моите боички за яйца и сладки...
Къде сте, момичета! В петък мисля да нощувам в Пловдив и в събота да се разходя по главната... Аз си мисля, ама другите дали мислят.... Навън е пролет и просто ми ври душичката за щуротийки! Дайте идеи за декорации
Здравейте пиленца шарени Как сте ? Как изкарахте празниците ? Ние си бяхме на село за празниците и затова не съм писала по скоро ,а и задачки имах доста ,но вече съм тука да поразчистя пайжините на форума .
Да се похваля че вчера най-накрая съмбрах сили и смелост и отидох на гинеколог И се оказа че причината за 7 месечната липса на цикъл и липсаната на бременност е липсата на овулация , яйчниците ми са пълни с зрели фоликули но не са се отделили и там са и проблемите. Сега започваме лечение ,от днес съм на един хапчета за преизвикване на цикъл и след това почвам хормонални и да се надяваме че до месец-два ще има резултат положителен . Всъщност се борим за бременност този месец и ако не стане ще се наложи лека опративна намеса ,за да се направят няколко разреза на ципата коята задържа фоликулите в яйчниците . Но аз се моля да не стигаме до там че все пак всичко е свързано с пари и колкото да е проста процедурата пак ще ме одерат жива . И общо взето това е . Стискайте палци всичко да е наред и скоро да ви се похваля .
Другото ново при нас е че мислим да се местим да живеем в Разград ,защото там за по евтини жилищата и ще можем да си позволим кредит и жилище . Тук в Русе вече изнемогваме и се отказваме окончателно .
Ах щях да забравя да ви пусна кафенце ....
Здравейте и от мен! Марги, поздравления! Време е да ти се помогне и най-накрая да се случи чудото! Значи ще бягаш в Разград? Аз така и не се наканих да дойда до Русе. Сега се чудя къде да заминем за 6-те почивни дни Оказа се, че и тати ще почива и му се иска да разпуснем... Любов витае във въздуха.... Иначе днес попаднах на това! ХВАЛА НА ЕС!!! http://www.vbox7.com/play:55a48fc4
Здравейте, пиленца ! Как сте днес? Хайде де, разпишете се
Весе, ние уж ще се местим, ама още нищо не е сигурно . С нашия късмет, я ще изникне нещо, я нещо ще ни попречи и видиш ли сме останали пак тук . Затова не искам да говоря напразно, че миналото лято така си говорех и нищо не стана. А пък за 6-те почивни дни, ние ще сме си в Русе. Мислехме да си ходим на село, ама с тез мойте лечения и работи не ми се мърда никъде. Пък финансовата гледна точка ни спира ....
А затова, че на циганите държавата ще им плаща тока направо не искам да коментирам. Крайно нуждаещи се .... мама им ... . Как не ги е срам !!!! И аз съм крайно нуждаеща, ама си плащам и тока, и водата, и квартирата, и заемите, и сметки. Някой защо не се сети да помогне на младите смейства като нас, които въпреки всичко са решили да останат в тая шибана държава, ами ще подпомагат циганите.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения