В момента разглеждате форума като гост , което ви дава ограничен достъп до теми,дискусии и други екстри.При безплатна регистрация в нашият форум ,ще имате възможноста да побликувате теми,да комуникирате с други потребители ,да отговаряте на постове , и достъп дo нашите екстри . Регистрацията е бърза,лесна,проста и безплатна .
Регистриран на: Сря Май 28, 2008 11:19 am Мнения: 75 Местоположение: Разград
Здравейте бе мацки,как сте.Стига с тези болести. Мими,мила стегни се бе стига си подсмърчала. Така става то като идваш и не ми се обаждаш,че и случайно като ме видя и с мъжо си не ме запозна .То и в скайпа те страх да пишеш/то сигурно да не попаднеш на мъжо/
:hi Здравейте бе мацки,как сте.Стига с тези болести. Мими,мила стегни се бе стига си подсмърчала. Така става то като идваш и не ми се обаждаш,че и случайно като ме видя и с мъжо си не ме запозна .То и в скайпа те страх да пишеш/то сигурно да не попаднеш на мъжо/
Здравейте сладури ! Аз още съм болна Днес ходих на доктор и съм на антибиотици от днес Че и разболях и мъжо и той си е в нас и дърпа сополи... ужас ви казвам.
Пуфе не съм го направила нарочно. Обещавам за следващия път като идваме да те запозная А за скайпа си права... като пиша все попадам на Иво и затова не пиша . Вие как сте?Габчи какво си прави ?
_________________ За Ваньо...ще ми липсваш много,ще те помня винаги.Почивай в мир приятелю.
Регистриран на: Сря Яну 30, 2008 9:41 am Мнения: 616 Местоположение: в дълбоката провинция
Здравейте и от мен! И аз да се включа в отбора на подсмърчащите От вчера съм в болнични, ама съм упорито магаре и мисля да прескоча антибиотика. Момичета, търся къде да гравирам едни чаши - само, че не върху столчето, както ги гравират за сватби, а върху самата чаша. Свекитата имат годишнина и искам да ги изненадаме. Ама нещо напоследък не ми върви с подготовките - жената, която щеше да прави фигурките за тортата на дечко ни отказа... В заведението имаме проблем... Направо забивам отвсякъде.
Аз съм по добре ... пия още АБ ,но почнах да се пооправям . Иначе нищо интересно .Нямам търпение да се оправя че да се видя с приятелки и познати . Тука за една седмица изкуках в нас
Вие какво си правите ?При вас какво ново ?
_________________ За Ваньо...ще ми липсваш много,ще те помня винаги.Почивай в мир приятелю.
Zdraveite ! Izvinete za latinicata ,za malko vlizam da vi kaja 4e nqma da me ima izvestno vreme .V razgrad sam i nqmam internet.Dobre sam(zdravoslovno) nadqvam se i vie da ste taka. Neznam kolko vreme nqma da me ima .... baba mi polu4i insult na 4-ti i shte se naloji da poostana. Kam moderatorite-molq vi naglejdaite foruma i nai-ve4e ne propuskaite praznuvashtite. Mnogo celuvki i da se pazite vsi4ki. Shte pisha pak kogato imam vazmojnost.
Здравейте! Вчера след 9 дневно страдание баба ми почина.Днес се сбогувах ме с нея.Много ми е болно и мъчно , сякаш душата ми осиротя и късче от сърцето ми отиде с нея ... Много ми липсва и много я обичам.
За теб мила бабче . Ще те нося винаги в сърцето си
Здравейте на всички Как сте ?Какво си правите? Аз съм що годе добре(но все така ми е мъчно и ми липсва,търся я с поглед да се появи от някъде..мъчно ми е... много ми е мъчно ... ) , все още съм си на село и нямам никакво време за компютъра,но скоро ще се пребирав в Русе и ще имам възможност да ви пиша по често . Надявам се всички да сте здрави и добре.Много ви целувам и да се пазите.
Марго
Здравейте сладури ! Как сте ? Къде се губите ? Вече застудя и сте си вкъщи пишете поне как сте ... Аз съм що годе доре... нали знаете как ежедневните малки грижички могат да мачкат ужасно много ....напоследък все така ми се струпват такива грижички но се мъча да се справя. Все не ми остава време да ви пиша но вече съм свободна и ще ви тормозя всеки ден Как се подготвяте за празниците ? Окрасихте ли вече домовете ? Какво ще готвите за никулден ?
Цункам ви всички !
Добро утро! Хайде на кафето ... къде сте ? Тук в Русе е много студено и снежно .... Май ще си имаме бяла коледа При вас как е ? Похвалете се с нещо ново
Регистриран на: Сря Яну 30, 2008 9:41 am Мнения: 616 Местоположение: в дълбоката провинция
Нищо ново - или поне няма за хвалене. Чакам ваканцията и съжалявам, че не си пуснах отпуск да си почина. Нещо се чувствам отпаднала - от три седмици съм с ларингит и хрема, а и от две години нещо празниците ме притесняват...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения