В момента разглеждате форума като гост , което ви дава ограничен достъп до теми,дискусии и други екстри.При безплатна регистрация в нашият форум ,ще имате възможноста да побликувате теми,да комуникирате с други потребители ,да отговаряте на постове , и достъп да нашите екстри . Регистрацията е бърза,лесна,проста и безплатна .
Предлагам тук да записваме диети, който сме пробвали или сме слушали за тях.
Аз ще започна с две, които ми дадоха от фитнеса.Все още не съм започнала нито една от тях, но от Понеделник почвам ето тази:
Диета за седмица:
ЗАКУСКА:
2 кивита или 1 грейпфрут + чаша черно кафе (чай) - всеки ден
ОБЯД:
2 домата + 1/2 краставица + зелен лук, ябълков оцет - всеки ден +
1 ден - консерва риба тон
2 ден - 2 твърдо сварени яйца
3 ден - пиле варено 300 гр. (от бяло месо)
4 ден - печена риба 300 гр.
5 ден - телешко печено 300 гр.
6 ден - 3 твърдо сварени яйца
7 ден - пуешко филе 300 гр.
ВЕЧЕРЯ:
1 ден - кисело мляко 2% - 1 кофичка
2 ден - салата зеле + моркови,магданоз,зехтин,ябълков оцет
3 ден - леща яхния 300 гр. + 1 домат
4 ден - омлет + 2 домата
5 ден - задушени тиквички 500 гр. или салата от зеле
6 ден - фасул яхния 300 гр. + 1 домат
7 ден - салата от домати и краставици + 2 яйца
Месото и рибата може да се заместват само с пилешко и телешко това значи, че ако някой не обича риба или някое от месата може до го замести с другото. Диетата е добре да се направи поне един месец.
А сега и другата, тя не бива да се прилага повече от две - три седмици:
ЗАКУСКА
През всички дни се състой от 2 кивита (грейпфрут) и една чаша кафе или чай без мляко и захар.
Диетите ми харесват, та в тях си има доста ядене От понеделник почвам едната. От две седмици съм спряла сладкото и съм свалила 4 кг, в комбинация с диетата да се надявам на по-добър резултат.
И двете диети ми се струват супер!Ще започна една от тях в понеделник, защото утре малката е рожденничка и се очертават големи софри .
Цитат:
Angela МнениеПуснато на: Чет Фев 07, 2008 11:11 pm Заглавие: Диетите ми харесват, та в тях си има доста ядене Very Happy Very Happy Very Happy От понеделник почвам едната. От две седмици съм спряла сладкото и съм свалила 4 кг, в комбинация с диетата да се надявам на по-добър резултат.
Момичета какво става започнахте ли , аз ДА хайде да запишем кой колко кг. е сега и колко ще е след един месец .Искате ли...... .
Аз съм 67кг. . Дано скоро успея да ги сваля шишка .
6 лимона,обелени ,нарязани на кубчета се варят в 1.5л.вода+1с.л.цвят от лайка.10-15 мин. се киснат и се прецеждат.Тази отвара се пие 3 пъти на ден по 200 гр.В същото време си хапвате,но разумно!!!!!
Втора диетка:
Не повече от 5 до 7 дни!!!!!Само прясно мляко по една чаша през 2,3 часа.
Има ли мацки на диета?Айде,който е,да се разписва веднага тука и ще обменяме опит!!! Аз от един месец съм на диета и се чувствам много добре,изключая това,че си лягам гладна .Ям само пилешко месо,риба и всичко което не е пържено!!!гледам първото ми хранене да е към 12ч,а последното към 17ч.
Регистриран на: Сря Яну 30, 2008 9:41 am Мнения: 607 Местоположение: в дълбоката провинция
Браво, Блонди! Аз качих 2 кг Но в офиса все се хапва нещо сладичко. Добре, че са профилактичните - на тях нищо не ям , защото няма време и вечер съм толкова уморена, че си лягам без вечеря... Та компенсирам
Let's pray for all the lost children Just think of all the lost children, This is for all the lost children Wishing them well, and wishing them home.
Home with their fathers, Snug close and warm, loving their mothers I see the door simply wide open But no one can find thee ------------------------------------------------------------- За Ваньо...ще ми липсваш много,ще те помня винаги.Почивай в мир приятелю.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения