margaret

Добре дошли в форума на Марго ! Have fun :)
Дата и час: Нед Ное 08, 2009 7:48 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Welcome
Добре дошли в Margaret`s Forum.

В момента разглеждате форума като гост , което ви дава ограничен достъп до теми,дискусии и други екстри.При безплатна регистрация в нашият форум ,ще имате възможноста да побликувате теми,да комуникирате с други потребители ,да отговаряте на постове , и достъп да нашите екстри . Регистрацията е бърза,лесна,проста и безплатна .

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 39 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Ученическа треска
МнениеПубликувано на: Сря Дек 03, 2008 11:33 am 
Site Admin
Аватар

Не е вярно и аз те чета :smile
Е тя какво иска тая г-жа от него , да чете като деветокласник ли ?
Да и се скара и от мене . И внимавайте да не му се убие желанието на дечко че после ще ви е още по трудно . Окуражавайте го и да не се отказва и да не се засяга от тая простакела.
Пиши какво се е оправдала г-жата пред тати :peace

Let's pray for all the lost children
Just think of all the lost children,
This is for all the lost children
Wishing them well, and wishing them home.

Home with their fathers,
Snug close and warm, loving their mothers
I see the door simply wide open
But no one can find thee

-------------------------------------------------------------
ИзображениеИзображение
:rose За Ваньо...ще ми липсваш много,ще те помня винаги.Почивай в мир приятелю.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 20, 2009 3:22 pm 
Потребител
Аватар

Весе,спокойно мила.Ние като бяхме 1 клас,беше жива трагедия!!! :oh2 То крещах,то биех,карах се кво ли неправих и накрая се отказах.Викам си явно мойто дете е по бавно от другите.Обаче сега във 2 клас в крайна сметка Жанна вече и чете гладко и пише без проблем(красиво),прави диктовки без грешка и даже по английски правят съчинения.Така че всичко с времето си.Аз също се ядосвам на наща госпожа,защото болната и амбиция децата от техния клас да са зубрачи ме вбесява.Все по конкурси ги записва,все се натиска да се изтъква абе ужас.Но в крайна сметка и по състезания и т.н. Жанна има само 6-ци.Явно съм си подценявала детето.Ние също ще ходим на екскурзия за 7 дена в Трявна юни месец и днес дадох капарото.Ще я пусна за да видя доколко е самостоятелна и ще може да се справи сама.Не че няма да съм на тръни,но........

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 20, 2009 6:08 pm 
Администратор
Аватар

Днес говорих с една позната - синът й като бил в първи клас и почнали да смятат без сметало, чертаел чертички по ръката си....та се успокоявам - моят смята с линийката.... :smile Умно ми е детето. Намерило е начин. Разбира се седнах и обясних как се смята и сега му е по-лесно... На събирането няма проблем, при изваждането е малко по-трудно, единицата на първото като е по-малко от на второто число, но се упражняваме. Посвиква. Пишат схимикали и са малки гарги... Но сме втори в класа по краснопис, а това е успокоение. Едната госпожа каза, че краснописа е като рисуването, не на всеки му се отдава, важното било да пише вярно. Определено имаме напредък, но си е яко учене и натискане вкъщи, аз правя ужасни диктовки... Той си казва - твоите са по-трудни от на госпожата, но вече имаме две 6 на диктовка. Значи има ефект. Само не мога да разбера... Какъв е смисълът да ходи на училище, като основното го учим вкъщи....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2009 8:58 am 
Администратор
Аватар

Май тук само аз си пиша.
Скоро ще ни е празника за буквите имаме стихчета две - за О и ь. Научил ги е вече. А на 20 ще имаме пролетен бал - ще се маскират. Та си търся пернато с дълги пера - трябва ми едно перо за мускетарска шапка :tooth Абе... не е лесно. Ще правим мускетар, а имаме само шпага... Ама все от някъде трябва да почнем. Като ушия пелерината ще я покажа в сръчни ръчички. Че вчера ми искаха 60 лв за костюм. Нашият няма да е толкова хубав, ама ще е по-евтин :smile

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2009 11:42 am 
Администратор
Аватар

Костюмът ни е почти готов, трябва само да ушия кръстовете... Главата ми пуши... Само ме юркат :smile ... Още не съм купила риза за Тържеството на Буквите - не намирам това, което търся. Участвахме в състезание по краснопис Изображение Сега чакаме резултатите. А и да - записахме го на зелено училище - след всичките ми тревоги, другият месец ще съм прединфарктно .... :2cry :2cry :2cry Аз ли само се притеснявам или всички майки сме такива? И защо бащите са по-смели от нас...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2009 12:16 pm 
Новак

Браво на детето справило се е страхотно !!!!!!! :chear

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 17, 2009 9:14 pm 
Администратор
Аватар

Днес се прибрахме от Зелено училище. Не било зелено, а бяло - семейният хотел е бял :smile Изкарал е страхотно. От багажа ни липсва една блуза и едно долнище. Надявам се другата седмица да изникне. Писал е и дневник по примера на Франклин, но само за първия ден. Тази нощ ще се наспя!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 31, 2009 10:18 am 
Администратор
Аватар

Честито успешно завършване на първи клас на всичките ни първокласничета! Все нагоре и напред им пожелавам!
Ето, че вчера отмина и последният ни учебен празник за тази учебна година. На 24 май взехме едното свидетелство - малкият е много щастлив, че пише отличен, на 28.05 взехме другото и е малко разочарован, че пише В, не А. Но се надявам догодина да се стегне... Вчера беше и концерта ни в НДК. Тази година излезе на сцената и пя и игра с голямо желание...
Е, момичета, време е за почивка на майките-ученички :smile :dance
За утрешния празник съм го записала да ходи в театър Ариел на детско лятно парти! А после лято и мъка да го накарам да чете от списъка. Благодаря на Блонди СПЕЦИАЛНО :buket

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 14, 2009 5:16 pm 
Администратор
Аватар

Ей, мами-ученички, остана още само месец почивка! Почнахте ли да се стягате психически за училище? Днес една моя позната учителка направи тест на Алекс за входящо ниво 2 клас - между 5 и 6 е! Браво на детето! Една грешка има само на диктовката! Аз се притеснявах за четенето, че още го затруднява, но тя каза, че разказвал какво е прочел и това било важно, а смятал до 20 на ум доста добре, което било по-трудно :chear Купих му голям сладолед! Онзи ден купих и тетрадки, блокове, моливи цветни - малко по-малко да се стягаме. А вие как се справяте?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 39 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3

Часовете са според зоната UTC + 2 часа