В момента разглеждате форума като гост , което ви дава ограничен достъп до теми,дискусии и други екстри.При безплатна регистрация в нашият форум ,ще имате възможноста да побликувате теми,да комуникирате с други потребители ,да отговаряте на постове , и достъп дo нашите екстри . Регистрацията е бърза,лесна,проста и безплатна .
Регистриран на: Сря Яну 30, 2008 9:41 am Мнения: 616 Местоположение: в дълбоката провинция
Тези дни ми подхвърлиха да събирам идеи за сватба... Темата е морска - бяло и светло синьо... Иска да е на брега на морето... Вие как си представяте вашата сватба?
Честно казано аз сватба не искам ... но ако щях да правя .... бих я направила семпла в много тесен кръг от роднини и приятели. С църковен браu в някое малко храмче и с голям пир в някой ресторант .
_________________ За Ваньо...ще ми липсваш много,ще те помня винаги.Почивай в мир приятелю.
Регистриран на: Съб Май 17, 2008 10:04 am Мнения: 12 Местоположение: У градо ... или по-скоро в най-голямото село.
Идеята за брега на морето е много добра. Не мойта сватба, но тази си я представям с много факли и свещи в подходящите свещници (за да не гаснат, все пак за морето говорим). Не знам дали могат да се наемат за такива мероприятия ратанови мебели с меки възглавници. Приятна музика която да е подходяща за този тип сватба. Не си представям възрастните роднини там, с тях срещата трябва да е приключила предварително. Нещо много се размечтах, но определено могат да се дадат доста идеи за такава сватба.
Най-важното е на сватбата да има много настроение ,усмивки и страхотна музика,много музика-аз държа на народната,много и разнообразни хора,по нашия край,изобщо моя род е много танцувален
Даа,помислих си го,предложих на мъжо,и той ми отговори както и предолагах,"кой ще ни плаща заемите през времето,което ще сме при Слави?" така ,че за мен този вариант отпадна ,важното е да сме си щастливи и да се уважаваме и разбираме,дали със сватба или без не е от голямо значение
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения