Portal  Calendar  Chat  Регистрация    Влез    Форум    Търсене    Въпроси/Отговори

Welcome
Добре дошли в Margaret`s Forum.

В момента разглеждате форума като гост , което ви дава ограничен достъп до теми,дискусии и други екстри.При безплатна регистрация в нашият форум ,ще имате възможноста да побликувате теми,да комуникирате с други потребители ,да отговаряте на постове , и достъп дo нашите екстри . Регистрацията е бърза,лесна,проста и безплатна .

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 7 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Опасности в интернет
Ново мнениеПубликувано на: Сря Юни 18, 2008 9:09 pm 
Администратор
Аватар

Как преценявате хората, с които се свързвате в интернет? От няколко години ровя в нета, но едва от половин година си позволих да пиша във форуми и да чатя с непознати. Винаги съм изпитвала недоверие, но нещо се случи и доста ме уплаши.
Винаги съм била недоверчива към хората. И май съм била права.
Как преценявате хората, с които се свързвате в интернет?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
Ново мнениеПубликувано на: Сря Юни 18, 2008 10:56 pm 
Site Admin
Аватар

Vague, мила ... мога само да ти кажа едно ... че в интернет няма сигурност.Никога неможеш да си сигурен в човека отстеща. Аз лично не се доверявам никога напълно защото съм се парила не веднъж и ми е като урок , но се опитвам и до колкото се може да съм отворена и добра към новите хора които срещам по форуми ,чатове и т.н.
От интернет могат да излезнат добри приятелства / както с Боряна с която се запознахме в бг-мамма и после като се изместихме тук станахме добри приятелки / ,но могат и много грозни неща да се получат /както с едни други хора пак от бг-мамма за които неискам и да се сещам /
И затова си имам и правила ... никакви снимки ,никакжа лична информация .... никакво отпускане на приказки докато не си опознал човека ...

и така ... спирам че стана още по объркано .... сигурност няма ....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
Ново мнениеПубликувано на: Чет Юни 19, 2008 1:11 am 
Модератор
Аватар

Сега много ме притесни Марго.Аз май доста съм се отпуснала и сложих много сминки в форума на Моето дете.Понеже съм открит и отворен към хората човек,накрая да не ме изненада някой,чукам на дърво. :shok :pray1

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
Ново мнениеПубликувано на: Чет Юни 19, 2008 9:51 am 
Site Admin
Аватар

E не ми беше мисълта да ви плаша. И да се плашеш няма смисъл.
Опитвах се да обесня че неможете да сте 100% сигурни в човека отсреща , че винаги има един поцент на потайност и незнаеш какжо ще стане .
За снимките и аз съм пуснала тука тема за снимки , но моя форум е незначителен и има 30 потребителя които ги знам коиса и неможе да стане нищо , но аз след едни скандали в бг-мамма за глупости , и след като една вечер моя прителка ми се обажда разтревожена че си направили гавра с нейни снимки в един форум , аз снимки не слага ,пращам по скайп , но снимки не опъвам в големи размери във форуми , като аватар да или в подпис , но да дам линк с цяка снимка НЕ.
А ти ако се тревожиш за снимките си в Моето дете ... можеш да ги махнеш ... въпреки че Моето дете е лицензиран сайт и администраторите им следят за безредици и т.н.

И искам да приключа с една моя мисъл ....
"Всеки в интернет е такъв какъвто винаги е искал да бъде , само истинските хора се опитват да са такива каквито наистина са .... без преструвки ,без лъжи , без измами "

П.П.: Аз съм в интернет пространството от 5 години .. спечелила съм много приятели ,но се напарих много също ... има един баланс в целия свят от който неможем да се спасим . Със сядането пред компютъра всеки един от нас поема риск със човека отсреща . Моя съвет е да сте предпазливи и да не му мислите толкова .

пак стана дъъъълго и объркано ... спирам :ooh

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
Ново мнениеПубликувано на: Пет Юни 20, 2008 9:03 pm 
Новак
Аватар

Интернет но не сегашният нет. А преди повече от 10 години когато за първи път влязох в чатове. Беше вълшебно с друг типове хора...... А и в интернет срещнах съпруга си....... Но напоследък ме е страх от така наречените нови запознанства. Иначе съм благодарна на нета че срещнах Весито, Мирелка и Блонди /моето пипи чорапи/ а и всички вас. Но незнам не успявам като едно време да се отпускам може би това е с възрастта и плетките.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Опасности в интернет
Ново мнениеПубликувано на: Чет Сеп 11, 2008 2:54 pm 
Site Admin
Аватар

Лошото е че със всеки ден и час има нещо ново . Някаква нова измама нова интрига ... Постоянно по новите гърмят репортажи за имами и т.н. ... и после човек как да седне пред компа и да има доверие и да се отпусне ... неможе да стане .... Нещата се измениха прекалено много и както Палечка каза ... няма го оня нет ...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Опасности в интернет
Ново мнениеПубликувано на: Пон Сеп 22, 2008 1:33 pm 
Модератор
Аватар

Аз немога да преценя един човек по интернет, когато не го виждам, не чувам интонацията на гласа му
Немога да се предпазя в интернет, а и няма за какво
Защото не влизам в чатова да се запознавам със някакво мъже
Пиша с майки предимно

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 7 мнения ] 

Начало форум » Дискусии » Клю-Клю