Portal  Calendar  Chat  Регистрация    Влез    Форум    Търсене    Въпроси/Отговори

Welcome
Добре дошли в Margaret`s Forum.

В момента разглеждате форума като гост , което ви дава ограничен достъп до теми,дискусии и други екстри.При безплатна регистрация в нашият форум ,ще имате възможноста да побликувате теми,да комуникирате с други потребители ,да отговаряте на постове , и достъп дo нашите екстри . Регистрацията е бърза,лесна,проста и безплатна .

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Подарък-изненада!
МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2008 12:29 pm 
Новак
Аватар

Кой е най-странният подарък,който са ви правили?
На мен какви ли не номера са ми правили,примерно да ми увият една дъвка в опаковъчна хартия,ако овързана с тиксо и да ми се кълнат,че вътре има подарък,късам аз като луда половин час и накрая "Я,дъвка!"
Преди години мъжа ми на рождения ми ден се появи пред вратата ми в 12:00 със букет от 31 червени рози и подарък.Като звънна на вратата тъкмо се готвех да му тегля една на тоя който звъни!
За 21-вия ми рожден ден мъжо пак в 12:00 ми се звъни на звънеца,отново се готвех да тегля една на тоя който звъни,отварям и гледам мъжо който държеше торта(идеята била да ми излезе от торта) гол до кръста надолу с къси панталонки и действието се разиграва Януари месец.Жалко,че двама наши приятели бяха с него.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 10, 2008 1:41 pm 
Администратор
Аватар

:haha Това ми хареса!
И ми припомни, като бяхме гаджета, се звъни в 6 часа сутринта на вратата, баба ми по нощница мърмори и отваря, аз сладко си спях, а той цъфна с рози, жълти любимите ми, от 300км малко поувехнали, да ми честити! Беше по къси гащи, но моят РД е през юли :haha :haha :haha
Имам един любим подарък - когато бях бременна, мъжът ми се прибира от втара смяна късно вечерта и ми носи един пъзел с много части, да го редя през цялата бременност и да не ми остава време за притеснения...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 

Начало форум » Дискусии » Клю-Клю