В момента разглеждате форума като гост , което ви дава ограничен достъп до теми,дискусии и други екстри.При безплатна регистрация в нашият форум ,ще имате възможноста да побликувате теми,да комуникирате с други потребители ,да отговаряте на постове , и достъп да нашите екстри . Регистрацията е бърза,лесна,проста и безплатна .
Здравейте момичета !
Имам проблем.Детето ми от няколко дни е със запек и не знам как да му помогна.Опитвах с разни лекарства, но май още повече се мъчи с тях . Ако знаете някакви народни методи моля да ми помогнете .
Да отговоря вместо nadin малкия е 1г. и 8м..
Аз се сещам само за тиква. Варя я и я пасирам в млякото, когато имаме такъв проблем или киви това се сещам за сега .
Сваряваш овесени ядки 2 супени лъжици в 250 мл вода. Първо да заври водата, слагаш ов. ядки и да се варят 5 мин. Оставяш да изстине, прецеждаш и даваш да пие. Успех, дано се оправи бързо детенце.
Моят племенник е с голям запек май вече хроничен стана а е само на 7 г. Та не един лекар им е казал ябълка на гладно децата поне обичат плодове всеки божи ден. И детето си е добре сега както сам казва упс забравих си ябълката ..... Така че пробвай поне е плод може и настърганичко или пасираничко както го обича детето но суров да бъде.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения