В момента разглеждате форума като гост , което ви дава ограничен достъп до теми,дискусии и други екстри.При безплатна регистрация в нашият форум ,ще имате възможноста да побликувате теми,да комуникирате с други потребители ,да отговаряте на постове , и достъп дo нашите екстри . Регистрацията е бърза,лесна,проста и безплатна .
поразпитай и сладкари,освен в магазини,може някой лично за теб да ти направи,без да се занимава с това по принцип.майка ми на един мой рожден ден ми беше направила пиленца от захар,а не е сладкарка,така че все ще има някой който да пробва да направи нещо такова.успех
Разглеждах сайта и забелязах че не е само за америка ... естествено българия я няма в списъка ама гърция я има нямаш ли познати приятели в гърция които могат да ти го поръчат и да ти го пратят . Знам че става и дълго и объркано ,ама в България или сама трябва да се мъчиш или трябва да ходиш да се молиш на някой да ти го направи и пак няма да е точно същото ....
_________________ За Ваньо...ще ми липсваш много,ще те помня винаги.Почивай в мир приятелю.
Регистриран на: Сря Яну 30, 2008 9:41 am Мнения: 616 Местоположение: в дълбоката провинция
Благодаря, Марги, сега ще разровя да го видя и ще провда един скайп разговор . Оф, дано да стане! Вчера намерих в една сладкарница на "Мадрид" фигурките дето булката тегли младоженеца - 20лв. са, но не питах продават ли ги без торта Голям съм шматарок....
Регистриран на: Сря Яну 30, 2008 9:41 am Мнения: 616 Местоположение: в дълбоката провинция
Не я поръчах - един познат от Лондон ми предложи да я поръча, но като теглихме чертата - излезе към 100 лв. И аз бях готова да ги дам ( малко съм щура), но нещо ме разубеди. Всъщност за протокола годишнината ни вече мина и съпругът ми ми подари същата фигурка от захарно тесто!
Vague написа:
Не я поръчах - един познат от Лондон ми предложи да я поръча, но като теглихме чертата - излезе към 100 лв. И аз бях готова да ги дам ( малко съм щура), но нещо ме разубеди. Всъщност за протокола годишнината ни вече мина и съпругът ми ми подари същата фигурка от захарно тесто!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения