Portal  Calendar  Chat  Регистрация    Влез    Форум    Търсене    Въпроси/Отговори

Welcome
Добре дошли в Margaret`s Forum.

В момента разглеждате форума като гост , което ви дава ограничен достъп до теми,дискусии и други екстри.При безплатна регистрация в нашият форум ,ще имате възможноста да побликувате теми,да комуникирате с други потребители ,да отговаряте на постове , и достъп дo нашите екстри . Регистрацията е бърза,лесна,проста и безплатна .

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Детска градина/ясла
Ново мнениеПубликувано на: Вто Сеп 02, 2008 8:55 pm 
Потребител
Аватар

Имаме си тема за учениците и реших да пусна една за най-малките ученици.
Никол сигурно в четвъртък тръгва на ясла,ако всичко с изследванията и е наред (дано да е).Аз лично малко съм притеснена заради мен самата,защото знам,че тя ще свикне,но не знам дали аз ще свикна да не я виждам по цял ден.Въпреки че се подготвям психически пак ми е гадно иначе почти съм готова с покупките,но пак ще липсва нещо.
Хайде сега да ми кажете вие как бяхте,когато вашите дечица тръгнаха на ясла и свикнахте ли лесно с липсата им или ви беше много трудно,защото на мен ще ми е.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Детска градина/ясла
Ново мнениеПубликувано на: Сря Сеп 03, 2008 1:27 pm 
Администратор
Аватар

Когато мъника тръгна на градина ,мъжът ми си взе отпуска.... За да ме утешава! Цял ден ревах... Ние не се бяхме разделяли и за 10 мин. Нали сме далече от баби и дядовци. Изблизах цялата къща до 10ч и после до 15.30 рев.. :blush2 Нямаше кой да ми разхвърля... след кого да тичам. Когато отидохме да го вземем, не искаше да си тръгва! Напук на моите притеснения и всички мислеха, че е ходил на ясла! На вторият ден порева малко ,докато се разделяхме и после не е имало проблем. Не контактуваше с учителките, отбягвал ги, но с децата бързо се сдушил. Така, че, мила, споко! Пожарната е близо да изпомпва! :hug

Върнете се в началото
 Профил  

Ново мнениеПубликувано на: Пет Сеп 12, 2008 10:11 pm 
Потребител
Аватар

Никол цяла седмица ходи на ясла първия ден я взех в 10,а от втория спи там,защото казаха,че е много спокойна и се храни добре и така цяла седмица.Още малко и трябва да свикне,защото сутрин като я оставям плаче доста,въпреки,че днес пропусна да плаче :) .Аз за мое учудване свикнах също и даже по-скоро ми е някак си интересно,а и цялото свободно време отделям за "Изи кредит"-(малко реклама ако не трябва махнете го :ok ).Там средата е доста динамична и почти няма време да мислиш за други работи.Това е малко се разсополи,но педи каза,че е нормално.Вече заспива в 21,30 и става в 7,30,в яслата заспива без шише тук и го давам вечер за да не я стресирам още повече,но скоро ще го махна.Ще пиша пак как е като мине още малко време,а и Анжи на angela започва да ходи също в понеделник и ще са в една група.

Върнете се в началото
 Профил  

Ново мнениеПубликувано на: Съб Сеп 13, 2008 8:17 pm 
Администратор
Аватар

Браво на малката! Браво и на мама! Явно аз съм голяма ревла :2cry

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ] 

Начало форум » Дискусии » Клю-Клю