margaret

Добре дошли в форума на Марго ! Have fun :)
Дата и час: Вто Дек 01, 2009 9:07 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Welcome
Добре дошли в Margaret`s Forum.

В момента разглеждате форума като гост , което ви дава ограничен достъп до теми,дискусии и други екстри.При безплатна регистрация в нашият форум ,ще имате възможноста да побликувате теми,да комуникирате с други потребители ,да отговаряте на постове , и достъп да нашите екстри . Регистрацията е бърза,лесна,проста и безплатна .

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Проблем
Ново мнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2008 10:42 am 
Новак

:hm2 -Виждам ,че тук има умни главици,та да попитам някой дали може да ми помогне.Проблемът ми е следния-имах антивирусна AVG,но я махнах ,реших да си инсталирам AVAST.Но явно нещо ми куца :ooh .Програмката УЖ хваща вируси,но всеки ден при стартиране на рс-то ми излиза ,че имам троянски коне (няколко) и ми пише да прекъсна връзката.Не знам как да ги затворя пустите му коне!Няма такава опция. :kakvo
Извинете за дългичкия постинг,но не можах по-кратко да обясня. :pray1 надявам се някой да може да ми помогне,преди мъжо ми да усети как се правя на хакер!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
Ново мнениеПубликувано на: Пет Фев 15, 2008 9:31 am 
Webmaster
Аватар

Здравей,
ще се опитам да ти помогна с анти-вирсната програма.Ако аваста ти засича троянци какви опции имаш за
избиране ? На първо време виж дали някъде ти изписва Clean ,ако няма търси Quarantine Ако след рестарт пак ти намира
троянци трябва да ги изтриеш с Delete.Но преди да ги изтриеш ако можеш ми напиши тук кои са заразените
файлове,че да не изтрием нещо важно.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа