В момента разглеждате форума като гост , което ви дава ограничен достъп до теми,дискусии и други екстри.При безплатна регистрация в нашият форум ,ще имате възможноста да побликувате теми,да комуникирате с други потребители ,да отговаряте на постове , и достъп да нашите екстри . Регистрацията е бърза,лесна,проста и безплатна .
Приветче мили мамчета! Тони,мило,дано да си го превърнем в едно удобно местенце,на което с кеф да се отбиваме за по едно кафенце! Цун за добре дошла Диме!
Диме, добре дощла и на теб Много се радвам , че Пловдивската ни група се увеличава, дано ставаме повече и повече
Дименце ето тук има кирилизираща програма, когато ти е удобно и малкия те остави може да погледнеш Целувам ви всички Когато можете пишете, аз съм на линия
Аз забравих да ви се похваля Моя сладкиш днес като заспа в 13:30 и ето, вече е 17, тя още спи, дано става вече, че кой я знае довечера докога ще се кокори, и в това време неможе да се разходим никъде, ужас
Привет сладурани.Как сте?Моите бебета вече спят и аз минавам да ви проверя какво правите. Тони благодаря за кирилицата. Браво на Анжинката.Само така, нека спинка и мама да може да си почива.Макар, че после ще се чудите какво да се правите
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения