В момента разглеждате форума като гост , което ви дава ограничен достъп до теми,дискусии и други екстри.При безплатна регистрация в нашият форум ,ще имате възможноста да побликувате теми,да комуникирате с други потребители ,да отговаряте на постове , и достъп да нашите екстри . Регистрацията е бърза,лесна,проста и безплатна .
27 февруари - Деница на vesela1983 18 май -Явор на ilito82 20 май -Елена на Мама 3 юни -Борис на dbl 11 август -Елиян на nadia aleksandrova 1 септември -Анджи на Sara J.P. 11 декември -Максим на Bori-Ana 17 декември -Мадалена на mamaqni 24 денември -Мария на елеонорка
Как сте мамчета? Аз на моята кукла и сложих обички на Благовещения,порева само малко,докато щтракне пистолета,мъжко момиче се оказа, засега няма проблем с ушичките,дано и занапред да е така.
Иначе много си играе,постоянно говори, вече и изречения прави,всичко разбира и знае кое как се казва
27 февруари - Деница на vesela1983 18 май -Явор на ilito82 20 май -Елена на Мама 3 юни -Борис на dbl 11 август -Елиян на nadia aleksandrova 1 септември -Анжи на Sara J.P. 11 декември -Максим на Bori-Ana 17 декември -Мадалена на mamaqni 24 денември -Мария на елеонорка
Сара, поправката е поправена Ако някой види още нещо за доизкусуряване да свирка. Май имаше една мама, дето не е писала името на детенце и не съм я писала тук, да пише и ще я добавя. А после ще помолим Маргото да ни сложи списъчето на сладкишите на първа страница.
Аууууу, какво е туй мълчание тука??? Момичета споделете щуротиите на вашите палавници. Моят син още не говори разбираемо, 10-тината думички, които знае, ползва, ако реши, че е необходимо. В останалите случаи мучи или крещи. Имаме напредък в яденето с лъжица, все по-често храната влиза в устата, а не се размазва по дрехите. С ползването на гърне сме до никъде, то си е моя вината, де, не съм достатъчно настоятелна. Изтървах момента да го науча да седи там и сега не мога да го накарам по никакъв начин. Ползваме го само за пишане прав и то само ако аз го помоля, сам все още не дава сигнал за пишане.
Засега толкова. За щуротиите му мога книга да напиша, ама вие като не влизате да четете и споделяте, за какво да се хабя Моля, писалката е ваша...
Яви пък като цяло е послушко.Разбира всичко и говори всичко,доста разбираемо.Повтаря всяка моя дума,и затова му казвам понякога "папагалче",и това повтаря. Не млъква.Обожава всички превозни средства и най-вече камиони.Много обича да се вози в автобуса на дядо и камиона на тати,и да кара нашата кола. С кола си ляга,с кола става,с кола се къпе,страшна работа.Благодарение на една от любимите му колички,сега ходи в тоалетната-от 08.06. Три дена му обяснявах,обяснявах,обяснявах къде се пиша и къде не,макар че той си знае и сам ми разказва ,но не го правеше.И 3 дена се карах на детето,много гадно се чувствах,докато накрая стана така,че той в яда си ,че няма какво да направи наказан и напишан,удари любимата количка в земята.Аз я взех и сложих върху секцията на високо и му казах,че когато сам ходи в тоалетната,мама ще му даде веднага колата.и пак обяснения защо така трябва.Заболя ме устата.Още на другия ден сутринта започна да казва"пишам" и като седна на седалото(той гърне не ползва,направо на седало за тоал.) и сядайки вика"колата,колата",и му я върнах.Че така при нас ,една кола направи чудо.Сега в къщи е без памперс,но на излизане слагаме,въпреки това не пиша на него,но за всеки случай.Преди няколко дена каза,че ще пиша точно на едно задръстване в Варна,добре че имаше памперс детето,как да го мъча,нека мине време.Но се справя отлично.Това е най-новото при нас.И колелото от известно време не ползваме.Или излизаме с колата на барче или като днес вървим пеша,ама и малкия не се уморява,днес вървяхме 2,5км,уморихме се много. На 18.05 Яви имаше Рожден ден.Тати ни го нямаше,пак беше на път.И сама и по-скромно надух 20балона,и една приятелка му донесе още 20.Събуди се сутринта и остана очарован,обясняваше ми че и тук и там и там имало балони. http://www.moetodete.bg/gallery/?gall=A ... 4&i=103591 Направих му торта http://www.moetodete.bg/gallery/?gall=A ... 4&i=103566 http://ilito82.moetodete.bg/gallery/?ga ... 89&a=10144 и получи подаръци.Остана доволен,щастлив и това е най-важното.[/color] Я да се похваля и с тортата,която направих за рожденния ден на мъжо. http://www.moetodete.bg/gallery/?gall=A ... 4&i=103585 http://ilito82.moetodete.bg/gallery/?ga ... f=1&u=1384
Здравейте,как сте? Не съм писала многоо отдавна,но хич не ми беше до компа. Бременна съм с 2 дете и бременноста ми е много гадна Дано поне раждането да ми е леко. Малката расте и хубавее,много е приказлива не млъква по цял ден. Все още не е на ясла,но мисля да я пусна за няколко месеца
Мама,много се радвам ,че ще си имаш още едно детенце и съжалявам за тежката бременност.Но ти желая от сърце по-хубави бременни дни,леко раждане и здраво бебе.
Ние като цяло сме добре,гледаме се с Явито,тати пътува.Моят юнак вече е голямо момче,разбира всичко,обяснявам му и нямам проблеми с него.Е,разбира се дете е,но се радвам че "ушичките му чуват". Много е общителен,контактен,но малко играе сам,все иска внимание и ако някой му угоди да кара коли с него е най-доволен.А на мен тази негова игра ми е дошла до гуша ,ама няма накъде.Обича много да гледа детски филмчета.Любимци са му Мечо пух и Мики маус.И между другото Мики маус е образователен филм и съм много доволна от него.Яви често казва "благодаря,моля,и се начуи да брои до 10,като винаги пропуска 3 и 7" .Друго какво да кажа...обожава морето,плажа,играта на пясъка там.И сега иска да ходи на море. Мислим да го запишем на спорт плуване,това е в проект още,нека направи годинки.На ясла несмятам да го пускам,мисля за градина направо,ще видим има време до месец май.И так при нас.Много ще ни липсват дългите разходки в топлото лятно време,но ще си излизаме редовно.Желаем усмихнати дни на всички!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения