В момента разглеждате форума като гост , което ви дава ограничен достъп до теми,дискусии и други екстри.При безплатна регистрация в нашият форум ,ще имате възможноста да побликувате теми,да комуникирате с други потребители ,да отговаряте на постове , и достъп да нашите екстри . Регистрацията е бърза,лесна,проста и безплатна .
Здравейте от мен Аз имам дъщеричка, родена на 1.09.2007 Роди се 50 см и 3,030 кг Много е дива, има страшно енергия Още не е проходила, държим се за ръчичка
Здравейте, мацки, как сте? Да ви се похваля моята щерка проходи , в неделя ще й правим прощъпулник, има вече 15 зъба и много смешно си бърбори на бебешки
Здравейте, мацки, как сте? Да ви се похваля моята щерка проходи , в неделя ще й правим прощъпулник, има вече 15 зъба и много смешно си бърбори на бебешки
Ей,Тони,браво на момиченцето ти ,да ти е жива и здрава. Прохождането е голям напредък за нея и облекчение за теб (да не се държите все за ръце) След прощапулника ,да не пропуснете да наредите предмети и после да разкажеш какво е избрала. А за бъбренето, много са сладки,мнооого и у нас е същото
Как са дечицата мами Правят ли много пакости. >моето детет е послушно като цяло,но не се спира и за секунда на едно място и как бърбори на неговия си език ,немлъква.И аз съм голяма бърборана,ама той ме надминава по всички точки. .Знаем също много думи ,които си имат заначение,разбираеми и на това му се кефя,че каквото научава ,го казва както трябва,е доколкото може но повечето му думи за много разбираеми,има и изключения .Много бързо тича вече,катери се,слиза без проблеми,снощи разбра че може да се търкаля по гръб,а не само да се преобръща .Дай му да разхвърля,после по често отказва,но понякога помага да прибираме играчки.
Здравейте и от мен!!! Дъщеричката ми се роди на 17.12.2007г. Казва се Магдалена и вече е на годинка и 2 месеца, от месец ходи, на прощъпулника хвана едни ампули!!!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения