В момента разглеждате форума като гост , което ви дава ограничен достъп до теми,дискусии и други екстри.При безплатна регистрация в нашият форум ,ще имате възможноста да побликувате теми,да комуникирате с други потребители ,да отговаряте на постове , и достъп да нашите екстри . Регистрацията е бърза,лесна,проста и безплатна .
Не знам дали е за тук темата, ама я пускам, ако не - Маргото да оправя. Става въпрос за моята приятелка. От много време се бори за бебче, август месец, в доста критичен за живота й момент тя видя Термина й е 23 март, но тази нощ са започнали да й изтичат водите и в момента е в АГ-то на системи за задържане. Искат да позабавят раждането поне с ден-два, за да успеят да поставят инджекциите за дробчетата. До сега са поставени 2, дано да успеят, защото тя е с контракции въпреки системите. Да беше изчакала бебка още поне 10-тина дни, тя сега е 2600гр. Помолете се за моята Милена и нейната малка хубавица, нека се срещнат живи и здрави!
Let's pray for all the lost children Just think of all the lost children, This is for all the lost children Wishing them well, and wishing them home.
Home with their fathers, Snug close and warm, loving their mothers I see the door simply wide open But no one can find thee ------------------------------------------------------------- За Ваньо...ще ми липсваш много,ще те помня винаги.Почивай в мир приятелю.
Милена снощи роди! Дъщеричката й се казва ИНА 2700гр. и 45 см.
Мамчето доста се е измъчило, но днес ми звучеше добре. Бебка е в кувьоз и утре ще знам повече за нея. Това, което ме радва е, че е изплакала, макар и слабо, а това, което ме притеснява, че има хематом на главицата. Надявам се утре на добри вести и за нея.
Let's pray for all the lost children Just think of all the lost children, This is for all the lost children Wishing them well, and wishing them home.
Home with their fathers, Snug close and warm, loving their mothers I see the door simply wide open But no one can find thee ------------------------------------------------------------- За Ваньо...ще ми липсваш много,ще те помня винаги.Почивай в мир приятелю.
Честито на смелото мамче! Да и е жива и здрава малката принцеса:babygirl !Малката е направо с манекенски размери, сигурна съм, че ще стане голяма и красива госпожица!
Ето исканите новини от Милена. Има и хубави, и лоши. Хубавите са, че Ина вече диша самостоятелно и инфекцията на дробовете е овладяна. Лошата е, че на Милена са й спрели кърмата медикаментозно. Май не съм споменавала, но тя е диабетичка. И нашите лекари тук й казали, че инсулина ще преминава в бебето чрез кърмата и за него това не било добре. А това НЕ Е ВЯРНО! Лично аз съм бясна, че са лишили детенцето от най-добрата за него храна и че са излъгали така долно приятелката ми. Но най-важното е, че Ина е добре и скоро ще ги пуснат да се приберат в къщи!!! Нека са живи и здрави и двечките! Много ги обичам!!!
Много хубава новина на малкото човече, че се справило с тази тежка задача да почне да диша самичко . Жалко за кърмата щом наистина не е било опасно за детенцето, но какво да се прави важното е и двете да се чувстват добре и да се приберат скоро у дома. Много целувки и на двете .
Бори-ана, не се ядосвай за кърмата, малката ще порасне и без нея. Все пак ще има любовта на мама, а това е най-добрата храна. Чакаме снимки на двете принцеси.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения