margaret

Добре дошли в форума на Марго ! Have fun :)
Дата и час: Вто Дек 01, 2009 9:19 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Welcome
Добре дошли в Margaret`s Forum.

В момента разглеждате форума като гост , което ви дава ограничен достъп до теми,дискусии и други екстри.При безплатна регистрация в нашият форум ,ще имате възможноста да побликувате теми,да комуникирате с други потребители ,да отговаряте на постове , и достъп да нашите екстри . Регистрацията е бърза,лесна,проста и безплатна .

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Полово възпитание
Ново мнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 8:45 pm 
Администратор
Аватар

Моят син е вече по-голям и "знае какво е секс" ( цитирам го), но ето една книжка, която от време на време разглеждаме с него. Бебе на нулева възраст http://margaretforum.snimka.bg/educatio ... ast.431077
За голямо мое съжаление няма издания след 1980 година и на двете книжки. Сега издирвам другата , за да си я сканирам и нея и да четем... :kuku
Вие как се справяте с притеснителните въпросчета?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
Ново мнениеПубликувано на: Вто Юни 10, 2008 2:09 pm 
Потребител
Аватар

При мен всичко дойде от самосебеси!!Просто,когато забременях с Алекс и тя започна да ми задава мнохо странни въпросчета от рода "Как ще раждам?От къде излизат бебетата?Как се правят?"и т.н. А след това като се роди Алекс се започна:"Какво е това дето му виси?За какво се използва?"и т.н. И аз предпочетох да и обяснявам всичко така както си е,а не да я лъжа и да си измислям врели некипели.И с течение на времето тя само започна да си отговаря на много въпросчета.Единственното нещо,което несъм и казала е как се прави секс :ooh ,но все още смятам,че е много малка,е поне аз така си мисля.Нищо чудно тя да знае,а аз да си мисля,че нищо неразбира!!! :-D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: Полово възпитание
Ново мнениеПубликувано на: Съб Апр 18, 2009 1:43 pm 

Здравейте! И аз имам някои притеснения в тази насока защото големия ми син почва да пита от време на време, но засега се справям.Според мен всичко ще си дойде с времето, макар че е нормално да се притесняваме и дасподеляме като майки.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа