В момента разглеждате форума като гост , което ви дава ограничен достъп до теми,дискусии и други екстри.При безплатна регистрация в нашият форум ,ще имате възможноста да побликувате теми,да комуникирате с други потребители ,да отговаряте на постове , и достъп дo нашите екстри . Регистрацията е бърза,лесна,проста и безплатна .
Здравейте, аз съм координатор на Ейвън за Русе и региона.Ако някой има въпроси относно продуктите, или нещо друго-ще се радвам да помогна! Марго, мерси за темата!
Аз питам защото никога немога да си нацеля цвят или ФДТ от който не се изривам ...... и аз не толкова да се правя като порцелан чиста ,а искам нещо кото мус или тово кремообразното да скрия тук таме някой петно . Ама ще си помисля още дали да си поръчам и какво да си поръчам .
Благодаря Наде за отговора
_________________ За Ваньо...ще ми липсваш много,ще те помня винаги.Почивай в мир приятелю.
Здравейте момичета ,харесала съм си комплекта от този каталог за изящна фигура със ексфолиянта,масажора и спрея за моментално стягане та да питам този спрей добър ли е ,върши ли работа,някой ползвал ли го е ???Използвала съм ексфолиянта и съм мн доволна ,мирише страхотнооооооооо обаче тоя спрей ....!
А пък офертата ми изглежда доста добра.И друго да питам ползва ли ли сте слънцезащитните продукти- добри ли са?
За спрея имам доста добри отзиви.Слънцезащитните продукти са страхотни, ако поръчаш със сигерност ще останеш доволна.Аз вземам цялата детска серия и мажа всички с нея.
Здравейте момичета ,харесала съм си комплекта от този каталог за изящна фигура със ексфолиянта,масажора и спрея за моментално стягане та да питам този спрей добър ли е ,върши ли работа,някой ползвал ли го е ???Използвала съм ексфолиянта и съм мн доволна ,мирише страхотнооооооооо обаче тоя спрей ....! А пък офертата ми изглежда доста добра.И друго да питам ползва ли ли сте слънцезащитните продукти- добри ли са?
Аз също съм представител на Ейвън, и ще отбележа че спрея е много добър. Всички клиентки които са си го поръчвали са доволни и досега е нямало оплаквания. Сестра ми също има такъв спрей, и е доволна. И наистина моментално стяга ;) .. Та.. за продуктите за слънце.. Тях не съм ги ползвала, но много от клиентите са казвали че са добри и вършат чудесна работа . Надявам се да съм била полезна :)
От новия каталог си поръчах два душ гела единия синия и другия мъжкия за мъжа ми и спиралката супершок.
Ползвам козметиката им,имат и хубави неща и не чак толкова,маската Планет спа затоплящата е страхотна,имам шанпоан и балсам без измиване,те стават,но не са нищо особенно,за разгримиране една вода,лаковете им хич не ми харесват,лосиона с аромат на черешка е много приятен но не става за лятото,спрейчетата за тяло са хубави,но на милото му горчали
_________________ Емито е родена на 07.06.2005г
Бебенцето Виктор е роден на 02.09.2007г
Заглавие: Re: Avon! нека поговорим за козметика :)
Публикувано на: Нед Сеп 21, 2008 7:51 am
Модератор
Здравейте от мен Аз също съм представител на Ейвън Преди се занимавах доста, но в момента поръчвам само за мен, сестра ми и майка Много съм доволна от продуктите им като цяло Поръчвам най- вече декоративната козметика и душ геловете
Днес ми доставиха поръчката: -крем за ръце skin so soft,него вече съм го ползвала и съм доволна,че зимата кожата на ръцете ми става ужасна,незнам вие как сте? -спирала за очи,за свръх обем -душ крем за тяло senses reflection,тази вечер ще го изпробвам,май на каталога аромата май повече ми хареса
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения